rss

duminică, 2 martie 2008

Emo-Kids


Ce este de fapt un Emo-Kid???Termenul "emo" banuiesc ca vine de la "emotional" cea ce ne face sa ne gandim ca acesti Emo-Kids sunt niste persoane sensibile.

Emo este de fapt starea pe care acea persoana o are in urma unei depresii peste care nu a putut trece...aceasta stare nu apare doar de dragul de a fi "Emo" ci in urma unor traume care au schimbat modul de a gandi si de a actiona al acestor persoane.

De cele mai multe ori acestia se considera inferiori in fata celorlalte persoane astfel ajungand la tentative de sinucidere.
Aceasta stare apare in special in timpul adolescentei cand tinerii incearca sa se regaseasca.Termenul "Emo" a aparut in muzica (1985) acesta fiind un subgen al rock-ului.
"Emotional" a fost folosit pentru a descrie trupe precum:

~A Fire Inside ( AFI )
~Fall Out Boy
~Funeral for a Friend
~My Chemical Romance
~Panic! at the disco
~Taking back Sunday

Un lucru pe care nu il inteleg este acela ca toate persoanele care nu sunt emo sunt impotriva lor si a stilului emo.Dar nimeni nu se gandeste la traumele prin care au trecut majoritatea Emo-Kids-ilor,spun majoritatea deoarece mai sunt si persoane care au devenit Emo doar pentru ca le place acest stil,totzi ii urasc pe acesti copii, ii considera gay sau mai stiu eu cum in loc sa incerce sa-i ajute.Majoritatea ii judeca dupa stilul lor de a se imbraca,dupa machiajul lor,dupa muzica pe care o asculta,dupa frezele lor ciudate si dupa cerceii pe care ii au peste tot, dar fiecare om are stilul sau si este liber sa arate cum vrea el si nici acesti "Emo" nu ar trebui judecatzi dupa aspectul fizic ei fiind in fond niste persoane destul de retrase,linistite,nu fura,nu suntciminali,nu provoaca scandaluri,nu te iau la bataie,nu te injura cand treci pe strada.....

"Fapt e ca, in viata fiecaruia a existat o perioada in care, cei din jur in considerau dus, neapdaptat, cu ceva lipsa de tigle pe casa sau la mansarda. De unde intoleranta asta pe voi ?"

Pentru mai multe detalii : http://www.luv-emo.com/

Live WebCams - Free Chat

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu