rss

joi, 10 aprilie 2008

Despre Zodii - Leu

Ca sa fie iubit , Leul este în stare de oirce vitejie. În schimb el cere o admiratie fara margini. Daca, pe deasupra, observa în privirea celorlalti o dorinta flatanta pentru obiectul iubirii sale este satisfacut la culme.
Aceasta admiratie nu-i provoaca gelozie, ci-l încânta nespus: partenera sa de viata este un element al prestigiului sau. Senzualitatea Leului este exuberanta, dar sanatoasa. Cu toate acestea acest îndragostit înflacarat are nevoie de erotism si estetic.
În locul casatoriei el prefera frecvent o relatie bazata pe o mare iubire si stima reciproca. Îi place la nebunie sa faca daruri. Când situatia i-o permite, el îsi acopera partenera cu bijuterii si blanuri somptuoase.

Barbatii Leu sunt marinimosi si plac prin vitejia lor, simplitate si maretia obtinuta în succesul pe care-l cauta. Mânia le trece repede ca o ploaie de vara.
Femeile nu prea au echilibru sufletesc si simplitatea barbatilor, iar curajul este folosit în razbunari. Sunt rareori fericite în casatorie. Probabil ca au fost cândva multumite, în timpul matriarhatului, când femeia era seful familiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu