rss

joi, 10 aprilie 2008

Despre Zodii - Sagetator

Are un suflet de patriarh, de protector al caminului. Comportamentul lui amoros se resimte din pricina contradictiilor deoarece intransigenta sa exclude jumatatile de masura si sentimentele caldute.
Fie ca se complace într-o viata amoroasa la limita conformismului, fie cauta un stimulent generator de schimbare si dezradacinare. Nu poate iubi decât o fiinta interesanta pe plan fizic sau intelectual. Toate celelalte îl plictisesc sau îl fac sa fuga.
Daca iubeste, o face în chip loial, cu sinceritate. Barbatii sunt tenaci si nu se dau niciodata batuti. Înfrângerea îi instruieste si le pregateste o noua cale de success. Sunt îndrazneti si iubesc cu tot dinadinsul riscul.
Femeile sunt pline de temperament si din acelea care îsi înseala cel mai putin barbatul, având întotdeauna un scrupul moral sau legal. Detroneaza usor pe barbat, când acesta nu este pe masura lor.

Nativul Sagetator doreste sa fie îndragostit, dar se fereste sa fie legat, nu suporta gelozia si nu vrea sa aiba sentimentul ca semneaza un pact.

1 comentarii:

Anonim spunea...

super!!!!!!!

Trimiteți un comentariu