rss

joi, 10 aprilie 2008

Despre Zodii - Scorpion

Cu un Scorpion nu te plictisesti niciodata. Pasiunile sale exaltate exclusive sau contradictorii nu sunt deloc demne de încredere. El nu poate ramâne neutru si traieste dragostea la intensitatea ei maxima, doritor sa atinga culmile posibilitatilor sale emotionale.
Gelos, banuitor si posesiv el adora ceea ce-i scapa si dispretuieste ceea ce i se ofera. Daca se întelege bine cu fiinta iubita el va forma o uniune solida.
Se înâmpla ca Scorpionul, dupa o existenta agitata, sa renunte brusc la dragoste pentru a se angaja într-o experienta mistica sau într-o viata spartana si de înalta meditatie.
Barbatii sunt îndrazneti si batjocoritori. Pot fi încântatori fata de prieteni, însa sunt de o susceptibilitate aproape bolnava si o data ofensati devin de o violenta extrema. Nu e bine sa le fii dusman.
Femeile au caracter rau , le place sa minta si sa teasa intrigi. Banul le fascineaza. Când iubesc un barbat ele se transforma : sunt exigente, exclusiviste, dar se daruiesc trup si suflet. A nu se trada loialitatea Scorpionului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu