rss

marți, 16 decembrie 2008

13 motive ciudate pentru care ti-ai face un blog

1. Iti faci blog ca sa primesti mai multe mailuri ca de obicei. Setezi sa primesti mail cu fiecare comentariu de pe blog si deja ti-ai implinit visul.
2. Iti faci blog ca sa iti pui poze ca pe hi5 dar totusi sa nu fie perceput ca un cont de Hi5. Sunt tineri care cred ca un blog cu pozele lor poate fi mult mai vizitat decat suprasaturatul site de pitipoance.
3. Iti faci blog ca sa iti scrii poeziile undeva dar sa nu lasi pe nimeni sa le vada. Da, stiu caz in care o tipa scria pe blog poezii dar nu lasa pe nimeni sa aiba acces la blogul ala. Dar avem si notepad, avem si Word, nu trebuie sa ne invatam cu login, write new post, restrictia oamenilor pe blog.
4. Iti faci blog doar ca sa iti gasesti numele pe Google. Daca se poate, si o poza de-a ta pe Google Images.
5. Iti cumperi un domeniu doar pentru ca el sa nu mai fie disponibil. Asta se intampla de obicei cu nume de vedete, nume cunoscute si care ar da bine drept un blog celebru. Ceva de genul am intalnit inoportun..., unde cineva si-a facut cateva conturi cu nume interesante, apoi le-a pus la vanzare.
Sa ai un loc unde la fiecare post sa injuri pe cine te enerveaza. Stiu ca suna ca draq insa fiti siguri ca exista si astfel de oameni.
6. Iti faci blog pentru ca nu stii cum se face playlist in Youtube, si uite asa pui pe blog toate filmulete preferate.
7. Iti faci un blog doar pentru a pune o casuta de chat si astepti sa discute lumea cu tine.
8. Iti faci blog doar ca sa ai ce pune la semnatura, atunci cand lasi un comentariu pe blogurile tale preferate.
9. Iti faci blog doar ca sa iti pui propriile obiecte la vanzare. Inclusiv costume de baie lucrate manual.
10. Iti faci blog ca sa te lauzi permanent. Fiind un tanar nebagat in seama si neffind laudat de nimeni, iti faci un blog si postezi acolo diferite lucruri bune despre tine.
11. Ai putea sa scrii la persoana a III, fara sa zici ca tu esti ala.
12. Iti faci blog ca sa iti treci acolo toate siteurile de la Bookmarks. Dupa ultima reistalare de Windows, ti-ai pierdut toate bookmarks-urile si chestia asta nu vrei sa se mai intample.
13. Iti faci blog doar pentru a-ti trece notele din carnet. Un fel de carnet online. Nu de alta dar sa ramana acolo in caz ca tu, odata cu trecerea anilor, o sa pierzi carnetelul.
!!! De aici incolo urmezi tu. Ce alte motive ciudate ai intalnit sau crezi ca sunt pentru ca cineva sa-si faca blog ?

1 comentarii:

MetaMorphic spunea...

14. Iti faci blog sa-ti injuri virtual colegul de banca, cocalarul de peste drum si prietenul care nu ti-a dat de baut de ziua lui. Ma rog... persoane pe care n-ai avea curaj sa le-o spui in viata reala.
15. Sa scrii ce ai patit pe cand mergeai sa cumperi paine si sa ceri sfaturi de fiecare cand esti intr-un moment de criza: "Mi-am taiat din greseala scroafa de guinnea. Ce sa fac acum?"
Astea mi-au venit pe moment. :)

Trimiteți un comentariu