rss

joi, 11 decembrie 2008

Cucereste-l de la primul sarut

Sarutul este o arta delicata si trebuie tratat ca atare. Cand partenerul este nou, sarutul trebuie “folosit” cu grija. Sarutul poate fi o parte din preludiu sau, pur si simplu, un act incredibil de romantism si intimitate.

O persoana care stie sa sarute bine simte ritmul, are o imaginatie activa si intelege ce ii place partenerului. Uneori chiar il surprinde pe acesta stiind ca se va bucura.

Sarutul este o parte importanta a relatiei si, ca orice lucru important, are si cateva reguli. Aminteste-ti sa nu saruti de mantuiala sau fara placere si, oricat te-ar mira ca ai ajuns aici, incearca sa nu te holbezi. Fii de fiecare data atenta la senzatiile non vizuale atingere, miros, auz etc.

Sarutul poate spune multe despre o relatie. Daca nu te satisface, mai bine shimba partenerul. Aproape sigur si el simte la fel ca tine.

Pe de alta parte, daca toate merg pe drumul cel bun, tine cont de cateva sfaturi. Relaxeaza-te! Este cel mai bun lucru pe care il poti face. Relaxeaza-te cu totul. Fata, buzele, gatu… tot organismul. Fii relaxata si increzatoare in faptul ca saruti bine. Savureaza fluxul de energie si traieste fiecare secunda.

Pentru a-ti seduce partenerul, aminteste-ti si de maini, nas, respiratie. Toti barbatii iubesc sa fie atinsi atunci cand saruta. Mangaie-l usor pe obraz, pe brate, pe spate… Si, un oftat plin de placere te poate face maestra in arta seductiei.

Niciodata nu “ataca” gura partenerului, cu exceptia cazului in care stii ca el agreeaza asta. Nu uita insa ca majoritatea barbatilor ne cred “sexul slab” si de foarte multe ori se sperie cand sunt agresati. Trateaza buzele lui cu multa grija.

“Apropie-te” de sarut cat de lent poti. Initierea contactului trebuie sa fie ferma dar blanda. Urmareste si reactia partenerului. Daca accelereaza, ia viteza odata cu el iar daca incetineste, urmeaza-l in liniste. Incearca sa te sincronizezi cu partenerul si acorda mereu atentie limbajului corpului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu