rss

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Iubita lui Raffaele Palladino fara chiloti

Paris Hilton, Britney Spears şi Lindsay Lohan au mari motive de invidie. Superba Nora Amile, fosta vedetă a showului de televiziune „La Pupa e il Secchione” - „Frumoasa şi tocilarul” - a fost surprinsă fără chiloţei, în ipostaza în care au fost pozate de atâtea ori cele trei dive din State.

Potrivit publicaţiei Eva Tremila, totul a avut loc miercuri noapte, într-un local din Milano, unde frumoasa italiancă şi-a făcut de cap. Acompaniată de câteva prietene, fără iubitul ei, fotbalistul Raffaele Palladino, dar şi fără lenjerie intimă.

După ce a consumat mai multe pahare cu alcool, Nora a început să se dea în stambă. Tolănită ca o prinţesă pe un scaun, italianca a cerut un microfon şi a început să cânte. În jur, stupoare! Şi nu din cauza vocii vedetei, una care, combinată cu băutura consumată, a semănat mai degrabă cu zgomotul produs de o pisică aruncată de la etajul zece. Ci datorită priveliştii arătate celor prezenţi, printre care şi paparazzi ai publicaţiei citate, care au imortalizat momentul.

Nora Amile nu este străină de spectacolele bahice oferite în discoteci şi localuri de noapte. În urmă cu ceva vreme, a fost implicată într-un altul. Atunci, nu şi-a arătat nimic, dar a provocat o bătaie ca în filmele western, între fotbalistul brazilian Adriano şi baschetbalistul american Rolando Howell, ambii ajutaţi de patru-cinci prieteni de pahar. Ce a urmat e uşor de imaginat. Atunci, actuala iubită a lui Palladino - fostă în trecut şi prin braţele lui Coolio şi ale lui Daniele Interrannte - a ieşit cel mai bine. Că doar, deh, ce divă nu ar visa ca bărbaţii să îşi rupă capetele pentru ea, de faţă cu presa?! Acum însă, cu totul altfel stau lucrurile...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu