rss

sâmbătă, 20 decembrie 2008

Lupta cu atractia fizica

Cand vine vorba de relatiile de amicitie intre barbati si femei, lucrurile devin cateodate destul de complicate. In unele cazuri cei doi devin cei mai buni prieteni, in alte cazuri orice relatie devine platonica si automat imposibila.

Totul depinde de modul in care a inceput relatia, daca este o atractie fizica sau psihica si de asemenea conteaza foarte mult personalitatea fiecaruia.

Nu exista un raspuns concret la intrebarea "De ce membri de sex opus nu pot avea relatii apropiate de prietenie". Raspunsuri la astfel de intrebari sunt de obicei de o cruda natura culturala, barbatii vad femeile ca pe un obiect sexual, persoana fiind pe planul doi.

Sunt cazuri in care intre doua persoane de sex opus exista doar o atractie psihica. Cand dorinta sexuala intra in relatia celor doi, nu barbatul este intotdeauna cel care tanjeste dupa dorinta trupeasca. Poate pentru unii pare ireal, insa femeile au aceleasi dorinte ca si barbatii.

Lupta cu atractia fizica

In cazul in care exista o atractie fizica intre voi, atunci cea mai buna solutie este sinceritatea.

Pregateste-te pentru o reactie care n-o sa-ti placa. Daca raspunsul este pozitiv, cu atat mai bine. In cel mai rau caz, prietenia voastra va fi supusa la un test. Trebuie sa te pregatesti pentru ca in final, prietenia este mult mai importanta decat visele tale romantice spulberate.

Daca esti o persoana admirata, atunci trebuie sa exprimi sentimentele in cel mai sincer mod posibil. Daca simti o atractie, nu o nega. Daca nu esti interesat/a nu trata subiectul cu repulsie, nu-i rani sentimentele. Subliniaza faptul ca vrei sa fiti doar prieteni si arata-i ce inseamna asta.

Reguli pentru o relatie de amicitie

- exista o linie intre dragoste si amicitie. Incearca sa nu calci pragul
- daca esti constient/a de faptul ca are anumite sentimente pentru tine, incearca sa nu profiti de ele.
- niciodata nu transmite semnale fizice decat daca esti constient/a de ceea ce vrei

Prietenia nu are limite, iar sexualitatea este departe a fi un factor decisiv. Nu uita ca prietenii buni sunt greu de gasit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu