rss

sâmbătă, 13 decembrie 2008

A murit sora lui Macaulay Culkin

Statutul de vedetă îţi oferă multe beneficii, dar nu te poate feri de lovituri puternice în plan personal. O poate spune şi Macaulay Culkin, a cărui soră cea mare, Dakota Culkin, s-a stins miercuri, după ce a fost accidentată de un automobil în Los Angeles, marţi noapte.

Sora actorului a trecut prin faţa unei maşini, în zona unui bar şi a fost lovită, suferind răni grave la cap. Dakota a fost dusă la spital, dar nu a mai putut fi salvată şi a încetat din viaţă miercuri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Richard French, a declarat că nu a fost derulată nicio anchetă în cazul morţii tinerei de 29 de ani. El a adăugat că şoferul a oprit autoturismul şi a încercat să o ajute pe sora starului din „Singur acasă”. De asemenea, oamenii legii au descoperit că bărbatul aflat la volan nu era în stare de ebrietate şi respectase legile.

Întâmplarea a fost caracterizată de reprezentanta lui Macaulay, Michelle Bega, drept un „accident tragic teribil” şi a spus că familia lui nu mai are nimic de comentat.

Tragedia vine la opt ani după ce sora după tată a actorului, Jennifer Adamson, a murit în urma unei supradoze de droguri.

Macaulay, care a devenit superstar după ce a apărut în „Singur acasă”, s-a confruntat şi cu alte necazuri în trecut. În 1998, el s-a însurat cu actriţa Rachel Miner, dar perechea a divorţat doi ani mai târziu. Iar în 2004, Culkin a fost arestat pentru posesie de marijuana.

Starul a fost implicat şi în procesul lui Michael Jackson, când a negat acuzaţiile de molestare de copii aduse cântăreţului, caracterizându-le drept „absolut ridicole”.

Acum, lui Macaulay, surorii sale, Quinn, părinţilor, Patricia Brentrup şi Kit Culkin, şi fraţilor, Shane, Kieran, Christian şi Rory nu le rămâne decât să încerce să-şi aline rănile sufleteşti provocate de pierderea Dakotei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu