rss

duminică, 21 decembrie 2008

Romania vrea sa doboare recordul mondial la cel mai mare mars de Mos Craciuni

Duminică 21 Decembrie 2008, în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 12.00, peste 4000 de oameni vor încerca să doboare recordul mondial la ''cei mai mulţi Moşi Crăciun care împart cadouri''.

''Este o secţiune nouă, agreată de Guinness World Record. Organizaţia îşi va trimite sâmbătă, 20 decembrie un reprezentant în România, pentru a participa la această manifestare şi pentru a o omologa. Condiţiile impuse de Guinness World

Record sunt mai mult de 3 000 de Moşi Crăciun şi daruri ambalate în cutii roşii'', precizează organizatorii.

În atelierul lui Moş Crăciun au fost c

roite deja 4 000 de costume, care vor fi îmbrăcate duminică de bucureştenii care participă la cea mai mare adunare de oameni buni, Marşul Moşilor!

Potrivit site-ului www.marsulmosilor.ro până în prezent s-au înscris la această acţiune peste 3.700 de persoane. În cadrul Marşului Moşilor, fiecare Moş Crăciun va primi o cutie cu cadouri, pe care le va împărţi celor prezenţi la eveniment. Cutiile oferite de Moşi conţin produse Cadbury România şi Coca-Cola.

''Este cea mai mare adunare de Moşi Crăciun care î

mpart cadouri. Acesta este spiritul Crăciunului. Cu toţii suntem mai buni şi mai darnici în această perioadă. Le mulţumesc sponsorilor pentru că împreună putem să dăruim bucureştenilor nu un Moş, ci mii de Moşi Crăciun. Îi aştept pe toţi în Piaţa Constituţiei, să doborâm recordul mondial la bunătate, să facem cunoscut Bucureştiul în lume'', a declarat primarul general, Sorin Oprescu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu