rss

luni, 29 decembrie 2008

Urari de bine si... La Multi Ani !!! !!! Pentru, B3lla !!!

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.
Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel..., Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.
Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata.
Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri.
O floare discreta, pentru o persoana atenta! >>>
De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta.
Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi :
La Multi Ani!!!

2 comentarii:

b3lla spunea...

.....grazie...baci a tutti....e vi da imate sve sto ochete e da ne se manete bieni nicad..sve se moje ca se oche...:*:*:*

sfaturi nunta spunea...

La Multi Ani! si tie si multe impliniri in 2009. Bafta

Trimiteți un comentariu