rss

duminică, 11 ianuarie 2009

Barbie...Dupa chipul si asemanarea unei prostituate de lux

Au păr blond, ochi albaştri şi ocupă un loc special în inima a generaţii şi generaţii de copii din toate colţurile lumii. Dar, de ani de zile, păpuşile Barbie şi Ken par să ascundă un secret. Se pare că Jack Ryan, creatorul cunoscutelor păpuşi, este departe de inocenţa pe care le-o inspiră acestea copiilor. Mai mult, acesta era un "pervers care avea nevoie de orgii pentru a se simţi bine" şi a creat păpuşile după modelul "păpuşilor reale" care îl înconjurau.

Jack Oppenheimer îl acuză pe Ryan, în noua sa carte, intitulată "Monstrul jucăriilor: marea şi întunecata lume a lui Mattel" că a organizat numeroase orgii sexuale la reşedinţa sa din Bel Air şi s-a înconjurat de prostituate care semănau izbitor cu păpuşile create chiar de el. Mai mult, Oppenheimer susţine că tocmai aceste prostituate şi viaţa sexuală tumultoasă au inspirat designul păpuşilor create de Ryan.

"Când Jack vorbea despre crearea păpuşilor Barbie, era ca şi cum ai asculta pe cineva povestind o scenă sexuală", spune fostul prieten al lui Jack Ryan, Stephen Gnass. "Era ca şi cum ai asculta un pervers sexual". O altă pasiune de-a sa era schimbul de neveste între prieteni.

Jack Ryan, care a fost căsătorit de cinci ori, inclusiv cu starul Zsa Zsa Gabor, a murit în anul 1991, la vârsta de 65 de ani. Păpuşile Barbie şi Ken îşi vor serba în luna martie aniversarea de 50 de ani.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu