rss

vineri, 9 ianuarie 2009

Burger King Ofera Un Hamburger La 10 Prieteni stersi din Facebook

Lanţul american de restaurante fast food Burger King oferă un hamburger Whooper gratuit fiecărui consumator care îşi şterge 10 prieteni din reţeaua Facebook. Pentru aceasta, Burger King a lansat o nouă aplicaţie pentru Facebook, denumită Whooper Sacrifice. Dacă în mod normal utilizatorii Facebook nu sunt notificaţi atunci când sunt şterşi din reţeaua unui prieten, cei şterşi prin această aplicaţie vor primi un mesaj prin care vor fi informaţi că au fost "sacrificaţi pentru un Whooper gratuit".

Noul hamburger, care conţine bacon, brânză, ceapă, salată, roşii şi maioneză, este condimentat cu un sos picant denumit "Angry Spice" (trad. "Condiment Înfuriat"). Aplicaţia a fost deja descărcată de peste 15.000 de utilizatori.

Campania publicitară a fost lansată de agenţia Crispin Porter + Bogusky, aceeaşi care a promovat spoturile "Whopper Virgin", în care apăreau mai mulţi ţărani din Transilvania, dar şi parfumul cu aromă de hamburger.

Sincer sa fiu eu astept sa apara si in romania ceva asemanator pentru hi5 ca mi-as cam sacrifica 1000 de prieteni pentru niste burgeri :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu