rss

joi, 8 ianuarie 2009

Romania

Bine ai venit vizitatorule.Am scris acest articol pentru ca tu sa lasi un comentariu in care sa iti exprimi parerea despre tara in care traim si despre viata pe care o ducem noi aici zi de zi cu bune si cu rele.Chiar ti-as fi recunoscator daca nu ai parasi aceasta pagina fara sa iti exprimi si tu parerea.
Iti Multumesc ROMÂNE

2 comentarii:

Gabriel Leonard spunea...

Romania este la un nivel foarte jos din mai multe puncte de vedere in comparatie cu celelalte tari europene.

Jasmine spunea...

Subscriu la ceea ce a spus Gabriel Leonard. Dar cred ca trebuie sa avem in vedere si faptul ca, per ansamblu, sunt multe locuri frumoase de care orice roman poate fi mandru. Traditii, obiceiuri ca la noi, nu se intalnesc in multe locuri, ca sa nu spun niciunde. Si cu riscul de a imi exprima o parere evaziva si probabil ridicola din multe puncte de vedere, trebuie sa marturisesc ca orice coltisor poate fi considerat superb. Depinde cum privesti viata.
Iar in legatura cu situatia precara a Romaniei... Cand guvernul nu poate fi mituit, atunci da dovada de birocratie. Cand nu furam, nici nu daruim. Si lista poate continua... Dar cerul este senin din orice unghi l-ai privi, mai ales daca stii cum sa apreciezi un lucru frumos din 1000 urate.

Trimiteți un comentariu