rss

luni, 2 februarie 2009

aberatii de 12 noaptea pentru copii batrani

Important Tare - Daca nu ai 18 ani impliniti(chiar daca ii implinesti maine, tot esti minor idiotule) te rugam frumos, sau... daca nu vrei, asa te futem in gura, sa apesi de buna voie si nesilit de nineni, combinatia de taste Alt+F4. Iti Multumim ... sau, Te futem in gura!!!

* In urmatorii ani, tehnologia va avansa atat de mult incat, iti vei putea baga pula in web sa ti-o suga curvele la microfon, contra cost cu transfer de credit pe orange.
* Daca ai ocazia sa o vezi pe una goala pe web tine minte!... ca e moment istoric si noteaza-ti pe frunte sa iti aduci aminte cand te uiti in oglinda, deoarece pana acum si de acum incolo, pentru tine, pizda se termina in .jpg
* Daca vrei sex pe net baga-ti pula in USB
* Tragemi-as pula la scanner sa poti sa imi faci o muie virtuala
* Sa punem mana de la mana sa iasa de o laba calumea
* In curand, imprimanta va deveni stergator de cur electronic
* Casuta de mail va devenii locul unde atunci cand te imbeti borasti si trimiti la prieteni sa vada cat de beat ai fost in seara respectiva.
* Tastaturile vor fi atat de avansate, incat, nici nu vor mai exista, pentru ca nu va mai fi nevoie de ele, deoarece, vei putea vorbi cu calculatorul ca si cum ai vorbi, cu orice prost de pe strada. Desi la unii prosti e nevoie sa le tastezi un bocanc in cur sa inteleaga comanda.
* Doi cercetatori romani, cu studii avansate in tehnologie moderna si stiinte oculte, au anuntat deschiderea liniei de relatii cu clientii a diavolului. Pentru a intra in legatura cu dracu in persoana, pentru ai cere sfaturi, apelati 666 valabil atat in retelele mobile cat si in retelele fixe Romtelecom si RCS/RDS, contra unei taxe de 2.55$/minut.
* Datorita hotararii guvernamentale de implementare a cipurilor biometrice in documentele personale ale romanilor, care contin ascunse in ele numarul 666 se urmareste de fapt, exterminarea in masa a manelistilor.
Explicatia fiind urmatoarea:
666 este numarul diavolului, toti cei care vor purta insemnul lui vor deveni satanisti, satanistii asculta rock, iar daca toti romanii vor fi satanisti, nu va mai avea cine sa asculte manele.
Asadar, manelistii vor muri de foame(nici Hitler nu se putea gandi la o astfel de solutie de exterminare in masa a unei anumite rase). Prin asta se urmareste, de fapt, spalarea rusinii poporului si astfel nu ne va mai face nimeni ''tiganii Europei''.
*Datorita existentei sexului pe net, deja sa-u raportat cateva cazuri de gravide virtuale, bineinteles, nasterile vor fi asistate online intr-o conferinta de medici specialisti... copilul putand fi vizitat de cate ori doriti, la adresa numita de dumneavoastra(ex: www. ion-popescu .ro).
Cu cat copilul va fi mai frumos si mai inteligent, cu atat, va fi mai mare page rank-ul primit de el.

Toate aceste "minuni" ale stiintei si tehnologiei moderne, se vor intampla pana in 21 decembrie 2012, deoarece, conform calendarului civilizatiei Maya, aceasta este data fixa si exacta a Apocalipsei.
Din punct de vedere ştiintific, lucrurile sunt simple: spre sfârşitul anului 2012, polaritatea actuală a Pământului, urmează să se schimbe.
Asa ca vom astepta cu totii sa ne ducem dracu!... incet dar sigur, iar daca, asa stau lucrurile, eu va spun de pe acum "Distractie Placuta".


1 comentarii:

KataDo spunea...

Sincer!...o sa ajungem sa ne credem OZN-uri :)))))

Trimiteți un comentariu