rss

duminică, 1 februarie 2009

Pitzipoanca : -Generalitati-

Pitzipoanca este un specimen care poate prezenta cele mai ciudate poze de pe hi5, locul in care se intalneste arta fotografica cu prostia romaneasca, locul in care se intalneste maneaua cu rappul, locul unde romanul isi arata “valoarea”.

Fetele din Romania sunt dintre cele mai versate in alegerea pozitiilor in care isi fac poze. Fie cu degetul in gura, fie scarpinandu-se la sub-brat, fie in pozitii animalice. Cele mai funny poze le poti gasi doar pe Hi5, unde domina prostia

Pitzipoanca.este gata oricand sa-ti ofere o portie de fun.....exemplare fara viitor, ajung sa se prostitueze prin tarile occidentale si ne fac de ras.

“Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul”

Sa trecem cu vederea aceste pitzipoance si sa speram ca nu sunt majoritare in Romania.Ca sa devina pitipoanca, orice femeie are de indeplinit cateva cerinte. Un set de reguli. Nu e asa simplu pe cat am crede noi astia pusi pe ironizat si luat in zeflemea…Ce stim noi…Pitzipoancele au un Dumnezeu al lor…Care le fereste de noi…Ele nu se roaga la Dumnezeu si la Pitziponczeu! Cat despre Iisus, ei bine asta ar fi o partida buna ca nah…ta-su e cine e…

DAR!! !Sa redevenim seriosi shtoarfelor si sa ne concentram! Asta-i problema cu romanu’ nene…Deschide un subiect si dup-aia, la cotitura unei virgule, o ia razna si abereaza pe subiect. Asa cum fac eu acum. Si-mi cer iertare! Promit deasemenea ca va fi ultima oara cand voi aborda acest subiect! (adica va fi, normal, o ultima oara…peste 50-60 de ani). Iar am luat-o razna pe langa tema....Parca fac un referat la istorie .....

Iar am deviat! Revin! Asadar TOP 10 amanunte care fac din femeie pitzipoanca!!! Apropo de femeie, mai apare almanahul Femeia?…

Gata!! !Deci TOP 10 amanunte care fac din pitipoanca femeie. Ba nu! Invers! Ca daca s-ar fi numit asa nu se numea top 10 ci top 1. (acel singur amanunt se gaseste in manualul de anatomie pe la sfarsit si toti profesorii se fac ca nu mai au timp sa-l predea…)

1.Pitzipoanca se da cu o tona de ruj, sclipici, parfum Dior cumparat de la Hipermarket, fixativ, rimel, cumparate de la Oriflame sau Avon... DAR, are ceara in urechi si-i put picioarele.

2.Pitzipoanca iubeste manelele. Ca sa fie si ea cool, uneori o arde house. Dar dupa prima bere!... Sorinel Copilu de Aur e pe sistem! Cum ce sistem, draga?! Turbo!

3.Pitzipoanca poarta ochelari de soare in baie. Cu ce ocazie? Are sedinta foto pentru hi5 draga!!!

4.Pitzipoanca are unghii lungi sau unghii puse.

5.Pitzipoanca ar vrea sa ma f..a pe mine ca, vorba aia, apar la televizor.

6.Pitzipoanca viseaza la o cariera in televiziune. Aproape intotdeauna reuseste.

7.Pitzipoanca adora semintele de floare si le iubeste pe cele de bostan.

8.Pitzipoanca citeste toate revistele mondene pe care le considera ca niste mici Biblii!

9.Pitzipoanca se fotografiaza cu telefonul si langa un cacat, daca e un cacat interesant.

10.Pitzipoanca este fan Andreea Spatar si-l pune pe gagic sa-i dea palme in timp ce si-o trag iar ea urla in extaz “Asa Boscheeeet!!!”

VAI! Ce nesimtit sunt! Mi-e greata de mine! :))))))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu