rss

duminică, 8 martie 2009

Test Drive

As la volan

Total: 77 puncte
71-80 de puncte
AS LA VOLAN


Desi nu esti soferul perfect, denumirea de 'As la Volan' tine sa sublinieze modul in care te privesti pe tine insuti (insati). Esti un sofer foarte bun, cu reflexe si decizii rapide si exacte, stii sa manuiesti volanul si ai curajul de a-ti asuma riscuri pentru a ajunge mai repede la destinatie.

Stilul tau de condus se aseamana cu pilotajul sportiv uneori, desi asta depinde de ziua in care te afli si de starea ta de spirit. Intr-o singura zi acum poti fi calm si sa mergi agale, dar in minutul urmator sa te iei la intrecere cu vreunul din trafic sau sa faci semne obscene vreunui prost.

Atentia iti este distrasa uneori de prea multe lucruri si ai trecut la limita de o multime de accidente. Zgarieturile insa au fost mici, iar tamponarile nu iti stau in obisnuinta. Chiar si cand o sa apara (este inevitabil), nu o sa fie din cele grave.

Totusi, ar fi bine sa ai mai putini nervi la volan. Oricat ti-ar placea viteza, sunt zone in care rulezi pur si simplu prea tare. Ai o atitudine in general dispretuitoare fata de ceilalti parteneri de trafic, ceea ce este in sine o greseala. Nu poti pretinde respect si intelegere daca nu le acorzi tu primul, nu?

Te lauzi uneori cu performantele tale la volan, desi ramai uneori uimit sa afli ca altii le-au depasit cu brio. Ai vrea ca traficul din Romania sa fie ca cel din Vest, insa de multe ori si tu te comporti fix la fel cu cei pe care ii injuri cu atata pofta.

Totusi, defectele tale sunt mai putine decat calitatile, si tot ce ar trebui sa faci ar fi sa iti improspatezi un pic cunostintele de legislatie, sa ai mai mult respect si mai multa toleranta in trafic si sa conduci mai incet in zonele periculoase. In rest, distractie placuta pe serpentine!

1 comentarii:

Linde-monA spunea...

Uuu...nice....bravo
Cred ca as face si eu ceva, dar nu stiu cum ar scrie pe diploma : "Bunicel la volan, da bine ca nu esti sofer" :P

Trimiteți un comentariu