rss

joi, 23 aprilie 2009

Angajat al unui club de striptease virgin la 26 de ani

Englezul Dave Dragas este managerul unui club de noapte si in fiecare seara este inconjurat de zeci de femei frumoase, care fac striptease si danseaza lasciv la bara. Cu toate acestea, la 26 de ani, Dave nu a facut niciodata sex si nici nu a sarutat vreo femeie. Rusinat de jobul lui, virginul englez i-a marturisit tatalui sau abia dupa sase luni unde lucreaza.

In copilarie, britanicul Dave Dragas era pasionat de religie si niciodata nu pleca de acasa fara sa rosteasca cateva rugaciuni. In prezent, barbatul lucreaza ca manager la clubul de striptease Secrets, din Londra, si in fiecare seara este inconjurat de zeci de dansatoare la bara. Desi are 26 de ani, Dave este inca virgin, nu a avut niciodata o prietena si nici macar nu a sarutat vreo fata. "Prietenii mei ma considera nebun sau homosexual, deoarece sunt inca virgin, desi am tot timpul in jurul meu femei foarte frumoase, care danseaza lasciv si care pot infierbanta mintea oricarui barbat, mai putin a mea. Au devenit invidiosi pe mine si ma roaga sa le caut si lor un loc de munca la club. Pentru mine, ceea ce fac este doar un mod de a-mi castiga existenta", a spus Dave care are venituri de 40.000 de euro pe an de la clubul Secrets. De rusine, dar si de teama sa nu cumva sa fie obligat sa renunte la job, virginul englez i-a spus tatalui sau unde lucreaza abia dupa sase luni. "Provin dintr-o familie foarte credincioasa si din aceasta cauza mi-a fost frica sa ii spun tatalui meu, de teama ca nu cumva sa ma determine sa imi dau demisia. Nu a fost prea bucuros cand a aflat, pentru ca avea alte planuri pentru mine", a adaugat Dave.

Face sex numai in noaptea nuntii

Chiar daca lucreaza intr-un bar de striptease, Dave nu si-a pierdut credinta in Dumnezeu. El are o Biblie chiar in biroul de la club, din care citeste aproape in fiecare seara. In ceea ce priveste viata amoroasa, englezul nu e dispus sa faca nicio concesie: nu va face sex pana in noaptea nuntii. "Ma distrez cu fetele de la club in fiecare seara, insa doar glumim si bem ceva impreuna, nimic altceva. As putea sa imi fac o prietena, pentru ca sunt un tip bine, insa mi-am propus sa fac amor doar cu sotia mea si imi voi tine promisiunea, oricate glume s-ar face pe seama mea", a adaugat el.

1 comentarii:

Linde-monA spunea...

Hmmm..."interesant". Dar mi se pare ciudat umpic. Ok, se "tine" pentru noaptea nuntii, dar nici o fata sa nu fi sarutat pana acum? Cum o sa-si gaseasca marea lui iubire, daca totul lasa la ziua nuntii???

Trimiteți un comentariu