rss

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Cristina Spatar Este Insarcinata

FERICITI. Cristina si Alin Ionescu si-au vazut, in sfarsit, marele vis implinit: vor fi parinti!

Sursele noastre ne-au marturisit ca, aproape sigur, cei doi soti vor avea un baietel

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, medicii germani i-au dat unda verde sa devina mamica, Cristina Spatar a aflat marea veste: este insarcinata!

Regina R&B si sotul ei, Alin Ionescu, isi doresc enorm un copil. Din acest motiv, anul trecut, cantareata a urmat un tratament indelungat la o clinica privata din Germania pentru a-si corecta unele disfunctii. Acestea erau cauzate 100% de stres si i-ar fi putut pune in pericol o eventuala sarcina.
In luna noiembrie 2008, medicii au anuntat-o insa ca problemele medicale nu mai exista si ca, in mod normal, n-ar mai fi niciun impediment ca sa fie mama. De curand, cantareata si sotul ei au primit vestea - de aceasta data de la medicii din Romania - ca urmeaza sa devina parinti.

Copilul se va naste in octombrie

Sursele CANCAN ne-au dezvaluit, in exclusivitate, ca din primele examinari reiese ca Alin si Cristina vor avea un baietel. "Deocamdata, ecografiile arata ca este baiat, dar mai pot aparea, ce e drept in putine cazuri, si confuzii la acest stadiu al sarcinii!", ne-au declarat sursele noastre. Astfel, Cristina ar urma sa nasca in luna octombrie, implinindu-si poate cea mai mare dorinta. Nu de mult, ea povestea intr-un interviu ca: "Imi doresc nespus sa raman insarcinata cat mai repede. Si Alin abia asteapta sa devina tatic, asa ca muncim aproape in fiecare seara la acest "proiect". Ne rugam la Dumnezeu, pentru ca, la urma urmei, cand va vrea El, atunci se va intampla". Si, iata, ca s-a intamplat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu