rss

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Expozitie De Craci

Ana Maria Prodan şi iubitele dinamoviştilor Cristi Pulhac şi Gabi Tamaş au defilat azi-noapte în clubul Cuando, din Capitală, în cele mai recente creaţii vestimentare semnate de designerul Roxana Butnaru.

foto: Vlad Chirea

Evenimentul programat joi noapte în clubul Cuando a avut toate ingredientele pentru a fi încununat cu succes: fete frumoase, vedete şi peste 300 de tineri dornici de distracţie. La 3 dimineaţa a avut loc defilarea celor mai în vogă actuale sau foste iubite de fotbalişti, toate purtând creaţii semnate de Roxana Butnaru. Alături de Ana Maria Prodan, preşedintele clubului de fotbal CS Buftea şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf de la Allemania Aachen, la inedita prezentare de modă au mai participat Alexandra Enăchescu, fosta iubită a dinamovistului Cristi Pulhac, Ramona Gabor, manechin care a avut o relaţie scurtă cu Cristi Daminuţă (Inter Milano), Denisa Nechifor, mama fetiţei lui Adrian Cristea (Dinamo), Denisa Tănase, care de curând a devenit iubita lui Hristu Chiacu (CS Otopeni), Oana Ogăraru, prietena stelistului Alex Tudose, Diana Predica, iubita lui Andrei Mărgăritescu (Terek Groznîi), şi Maia Feldan, fosta iubită a stelistului Carlos Toja.

Cheful s-a prelungit până în zori

Invitatele speciale ale serii au fost Alina Crişan şi Gabriela Pavel, pentru care Roxana Butnaru a creat rochii speciale. La petrecerea care a ţinut până dimineaţă au mai fost prezente Sorana (ex - ASIA) şi Claudia de la Sexxy.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu