rss

joi, 23 aprilie 2009

La 66 de ani se duce la curve cu bani de la CAR

Mihai Gitan, un bărbat divorţat, in varstă de 66 de ani, din Targu Jiu, judeţul Gorj, e client fidel al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Ultima oară a împrumutat 1.500 de lei, pe care, spune omul, ii va folosi exclusiv pentru plăcerile sale. Practic, nea Mihai vrea să toace banii pe femei. Şi nu orice femei, ci doar dintre cele tinere.

foto: Cosmim Horjan

Fost mecanic de locomotivă, gorjeanul Mihai Gîtan recunoaşte că pensia sa de 1.400 de lei nu-i ajunge şi pentru distracţie. Aşa că omul, care nu vrea să renunţe la cea mai mare plăcere a vieţii lui - aceea de a “agăţa” femei tinere - a devenit client fidel al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, de unde împrumută, o dată la trei luni, 1.500 de lei.

Îi plac tinerele

“Ce să fac, am luat bani pentru piţipoance, că mai e nevoie şi de distracţie! Bărbaţilor mai în vârstă, aşa ca mine, le plac fetiţele. Dar nu poţi să agăţi fetiţe fără un ban în buzunar”, a mărturisit pensionarul. Locurile unde cel mai ades nea Mihai îşi caută partenere sunt parcul central din Târgu Jiu, dar şi Tribunalul, unde omul speră să le consoleze pe tinerele femei proaspăt divorţate.

1 comentarii:

Linde-monA spunea...

:)) Ce idee :))
"speră să le consoleze pe tinerele femei proaspăt divorţate"

Doamne, asa ajungem si noi la batranete???

Trimiteți un comentariu