rss

miercuri, 15 aprilie 2009

Povestea de dragoste dintre florin si stefania salam

Florin şi Ştefania s-au cunoscut in adolescenţă, pe vremea cand celebrul manelist de azi era un ilustru necunoscut. Florin a cantat la nunta surorii Ştefaniei. Atunci s-au văzut şi s-au plăcut, a fost dragoste la prima vedere.

Florin avea vreo 16 ani, iar Fănica în jur de 14 ani şi mult timp s-au întâlnit fără ca măcar să se sărute. Florin era timid, povestesc apropiaţii manelistului, şi s-a îndrăgostit fulgerător de Fănica.

“Tradiţia ţigănească spune că atunci când fata e domnişoară e musai ca tinerii să se ia cu cununie. Într-o bună zi, Florin le-a spus părinţilor că vrea să se însoare şi că şi-a găsit aleasa inimii”, povesteşte impresarul lui Salam, Ion Petrişor.

“Stăteau într-o garsonieră şi le era greu, n-aveau de nici unele. Când l-am cunoscut pe Salam, mi-am dat seama că are potenţial, dar n-avea nici un leu. Venea la studioul nostru din Afumaţi cu o Dacie papuc, în care avea paie în partea din spate. Ce mai, era greu pentru toată lumea. Când au venit copiii pe lume, s-au mutat la mama Ştefaniei, fiindcă nu aveau altă soluţie. Au stat acolo, la grămadă, până când Salam a început să mai producă şi şi-au luat un apartament. Dar, din toată sărăcia lui, a încercat să-i facă o viaţă frumoasă Fănicăi, să nu-i lipsească nimic. Îi cumpăra haine şi se mândrea cu ea la toată lumea, că are cea mai frumoasă nevastă”, îşi aminteşte Petrişor.

Încet, încet, Florin Salam a devenit un nume cunoscut în lumea iubitorilor de manele. Au crescut şi pretenţiile, a început să cânte pe bani mai mulţi şi, uşor, uşor, a scăpat de sărăcie. Ce nu ştia Florin era că soţia lui suferea de o boală grea, ce-i afectase ficatul. “Fănica a încercat să ţină secretul cât a putut ea. Nu s-a plâns, nu s-a văitat, deşi uneori îi era rău. Florin ştia că e bolnavă, ca de altfel toţi membrii familiei, dar ea se ţinea tare”, mai spune impresarul.

Cadou de 50.000 € pentru soţie

Cântăreţul a vrut să-i ofere totul soţiei sale. I-a făcut cea mai frumoasă nuntă, în Antalya, pentru care a cheltuit 400.000 de euro. A cumpărat o casă în Miami, pentru că ştia cât de mult îi place Ştefaniei acolo. După ce s-a întors din State, la începutul acestui an, i-a mai făcut un cadou acesteia: un set de bijuterii format dintr-un inel, un colier şi o pereche de cercei. A cheltuit pe el o adevărată avere: 50.000 de euro. Însă banii nu contau, ci iubirea dintre ei. Avea să fie, însă, ultimul cadou, pentru că doar câteva luni mai târziu, Fănica a părăsit această lume.

inmormantata fanica salam , la ce cimitir va fi ingropata / inmormantata nevasta lui salam , sotia manelistului florin salam va fi ingropata / inmormantata miercuri la cimitirul , salam se lasa de cantat manele / florin salam / florin stoian / fanica salam / stefania salam / stefania victoria stoian / inmormantarea va avea loc miercuri 15 aprilie 2009 la cimitirul Berceni 2 Din Capitala

3 comentarii:

Anonim spunea...

imi pare rau pt ce i s'a intamplat......odihneasca'se in pace

Anonim spunea...

sincere condoleante..pacat..era mult prea tanara..dar D-zeu a vrut o printesa printre ingeri..odihneasca'se in pace:(:(

Anonim spunea...

Nu sunt manelist, dar melodia "Trup si suflet" m-a determinat sa-l urmaresc si sa-i ascult in continuare melodiile. Imi place ca artist si, din cate am vazut zilele acestea, a fost un familist. Daca a stiut ca e bolnava si a facut tot ce a facut pentru ea, este un mare domn. Daca n-a stiut, tot un mare domn ramane....inseamna ca si-a iubit cu sinceritate femeia. Condoleante sincere! Nu stiu ce sa zic. M-a socat vestea. Am suferit de parca i-as fi cunoscut pe amandoi. Ma tot intreb de ce, la relatiile si la situatia lor financiara, de ce nu a putut fi vindecata. Apoi imi raspund ca, probabil, era boala intr-un stadiu avansat. Domnul il va intari si-i va da puterea sa treaca, in timp, peste aceasta tragedie. Pentru copii... Dar ii va fi dor si greu toata viata. Mai ales ca are doi copii foarte frumosi, care vor semana cu mamica lor. Sunt cu gandul alaturi de el. Si condoleante inca o data.

Trimiteți un comentariu