rss

joi, 7 mai 2009

Nu A Dat Teza Pentru Ca Era In Coma Alcoolica

Un băiat de 14 ani, elev în clasa a VIII-a la Şcoala nr. 8 ''Alexandra Nechita'' din Vaslui, nu a putut susţine, joi, teza cu subiect unic la limba şi literatura română, deoarece, în urmă cu o zi fusese internat în spital, adus în comă alcoolică.

''Starea băiatului este stabilă, dar acesta nu a putut fi externat fiindcă trebuie să rămână sub supraveghere medicală, necesitând tratament de specialitate câteva zile'', a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, dr. Carmen Rotaru.

Elevul a băut împreună cu un prieten, profitând de faptul că este singur acasă. Un alt băiat i-a găsit şi a cerut ajutorul medicilor de la Ambulanţă. Ambii copii urmează să fie consiliaţi de reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

La nivelul judeţului Vaslui, prima teză cu subiect unic a fost susţinută de aproximativ 10.000 de elevi de clasa a VII-a şi a VIII-a, în 28 de centre de examinare. Potrivit oficialilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, subiectele au ajuns cu o oră întârziere, dar acest lucru nu a creat probleme deosebite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu