rss

marți, 5 mai 2009

Poza lui Chuck Norris Te Apara De Hoti

Actorul Chuck Norris nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este probabil cel mai bun bătăuş din filme. De aceea au apărut şi numeroase bancuri cu el.

foto simbol NorthFoto

Super-eroul a "lovit" din nou, de această dată în Split (Croaţia). Patronii unei brutării care era jefuită aproape săptămânal s-au gândit să pună un fposter mare cu campionul de karate în geam şi mesajul "Acest magazin este protejat de Chuck Norris". La mai bine de o lună după ce au făcut asta, surpriză, n-a mai avut loc nicio spargere. Şi nu e banc! Deci, se pare că numai dacă îi pomeneşti numele actorului şi infractorii s-au speriat.

Una din vânzătoare, Mirna Kovac, este şi ea la fel de uluită ca oricine aude această poveste: "Sincer, am făcut asta sub formă de glumă, nici noi nu am crezut că va avea efect, dar hoţii nu s-au mai apropiat de noi. Se pare că oamenii îl respectă, chiar şi spărgătorii. Au venit clienţi şi ne-au întrebat dacă pot obţine un autograf de la Chuck. Unii chiar cred că stă în magazie şi îi aşteaptă pe hoţi să-i bată", a povestit amuzată femeia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu