rss

marți, 5 mai 2009

Si-a decaitat sotia pentru ca vorbea prea mult

Postul ucrainean de televiziune, Kriminal.tv, a prezentat zilele trecute un reportaj înfiorător: un bărbat şi-a decapitat soţia după ce au făcut sex, pentru că aceasta vorbea prea mult. În plus, criminalul a vrut să vadă dacă reuşeşte să-i desprindă complet capul de corp.

Cei doi au întreţinut relaţii sexuale, după care soţia a început să se plângă, ca de multe alte ori, că ceilalţi din viaţa ei erau mai buni la pat. Şi vorbea încontinuu, fără să se oprească. Era enervantă şi obositoare.

A vrut să vadă dacă reuşeşte să-i taie capul cu un cuţit de bucătărie

Soţului i-au venit în minte alte idei, sore cu nebunia. Şi-a amintit de când citise despre luptătorii musulmani care-şi decapitau soţiile indfidele. Cum nevasta lui îl deranja pentru că turuia încontinuu şi îi jignea bărbăţia, ucraineanul a luat o decizie: să o omoare. Dar nu pur şi simplu. Să o decapiteze şi să vadă dacă reuşeşte să realizeze aşa ceva cu un simplu cuţit de bucătărie.

După câteva lovituri, femeia e leşinat. Ulterior, soţul a luat cuţitul şi s-a chinuit să îi taie gâtul, încet, meticulos. După ce şi-a terminat treaba a luat trupul şi l-a aruncat de la balcon.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu