rss

joi, 7 mai 2009

Vrea sa isi micsoreze penisul

Un bărbat de 40 de ani din Moscova, Rusia, vrea să-şi micşoreze penisul, după ce în februarie şi l-a mărit cu 10 centimetri. Acum e nemulţumit că are organul prea mare şi le sperie pe femei.

Konstantin F. era nemulţumit deoarece penisul lui avea lungimea, în stare erectă, de numai 15 centimetri. Astfel, acesta a mers la o clinică de operaţii estetice din Moscova şi a cerut o intervenţie chirurgicală de mărire. A cerut 25 de centimetri, deşi medicii i-au spus că e prea mult. Până la urmă, nescăpând de gura lui, doctorii i-au mărit penisul cu zece centimetri.

Acum, porivit site-ului life.ru, Konstantin iar nu e mulţumit. El s-a întors supărat foc la clinică şi a spus că vrea să aibă penisul mai mic, deoarece femeile se sperie de el şi nu reuşeşte să-şi facă nici o iubită. Din păcate, rusul mai trebuie să aştepte circa opt luni până va putea să-i fie făcută o altă operaţie. Mai în glumă, mai în serios, unul dintre doctori a declarat că dacă ar exista operaţii de mărire de creier, i-ar recomanda una lui Konstantin. Ba chiar i-ar face-o gratis, pentru că are nevoie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu