rss

luni, 8 iunie 2009

Angelina nu mai doarme cu Brad

Relatia dintre Angelina si Brad e pe duca, cei doi ajungand sa locuiasca separat in casa lor din Long Island. Acesta este si motivul pentru care actrita se va muta in Portugalia, intr-o fortareata aflata pe insula Algrave si care costa zece milioane de euro.

Potrivit cotidianului britanic "Daily Mail", cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt are probleme mai mult decat serioase, pana la despartire nemaifiind mult. Conform unor surse din anturajul cuplului, cei doi nu mai dorm impreuna, fiecare stand nu doar in camere separate, ci si in corpuri diferite ale locuintei lor din Long Island, SUA, pe care au inchiriat-o, in urma cu patru luni, cu 23.000 de euro pe luna. "Angelina si Brad dorm din ce in ce mai des singuri. Nu mai au viata in comun si nu mai exista nici macar atractie fizica intre ei. Se comporta ca doi straini", a declarat un apropiat al cuplului. Jolie doarme intr-o anexa a casei din Long Island, in timp ce Brad locuieste in vila propriu-zisa, care are zece dormitoare. Se pare ca lucrurile dintre cei doi s-au inrautatit din cauza ca, in ultima vreme, Brad a inceput s-o caute disperat pe fosta lui nevasta, actrita Jennifer Aniston, lucru care a scos-o din minti pe Angelina. Pe de alta parte, Brad nu este nici el prea fericit de comportamentul iubitei sale, cu atat mai mult cu cat exista zvonuri ca partenera lui este gravida, insa viitorul bebelus nu este al lui. Deoarece nu se prea mai poate face nimic pentru a reinvia dragostea de altadata, Angelina a decis sa se mute de langa iubitul ei, de care altadata era de nedespartit. Impreuna cu cei sase copii ai cuplului, trei naturali si trei adoptati, actrita se va transfera in Europa, mai precis pe insula Algarve din Portugalia. Noua resedinta a vedetei este o imensa fortareata, cu 12 dormitoare, sapte bai si superdotari. Si cel mai important, extrem de izolata si ferita de ochii indiscretilor.

Se Casatoresc!

In ciuda zvonurilor tot mai dese privind iminenta despartire dintre cei doi, un alt cotidian britanic, de data aceasta "Daily Mirror", anunta, ieri, ca Angelina a acceptat, in sfarsit, sa devina "doamna Pitt", dupa insistentele partenerului ei. "Cand i-a spus "Da", Brad s-a luminat la fata", a povestit un apropiat al cuplului. Cel mai probabil nunta va avea loc la sfarsitul verii, la New Orleans, iar cei sase copii ai cuplului vor avea un rol important in marele eveniment.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu