rss

joi, 18 iunie 2009

Becali Nu Are Voie La Bruxelles

Tribunalul Bucureşti a decis că Gigi Becali nu poate părăsi Capitala şi judeţul Ilfov, admiţând astfel recursul procurorilor împotriva deciziei instanţei inferioare, prin care acestuia i se înlocuise interdicţia de a pleca din Capitală cu cea de a părăsi ţara. Decizia este definitivă şi a fost luată cu opinie majoritară.

În aceste condiţii, Becali nu poate pleca la Bruxelles, în ciuda faptului că a câştigat un mandat de europarlamentar.

Revoltat de maniera în care decurge ancheta în cazul său, Gigi Becali a făcut scandal în sala de judecată. El a spus că procurorii au avut grijă ca întâi să-l aresteze şi nu să ducă ancheta la bun sfârşit luându-i şi lui declaraţie.

"Vreau să vă întreb dacă se poate merge la infinit cu aşa zisa anchetă din cazul meu. Nu-i poate trage nimeni la răspundere pe procurori? Băi Amariei, i-ai luat vreo declaraţie lui Becali? Nu m-a chemat procurorul să dau nicio declaraţie. Pentru ce îl ţinem pe Gigi Becali arestat? A, vreţi să-l batjocoriţi pe Gigi Becali, da? Ei uite că nu se mai poate. Sunt europarlamentar acum, am imunitate”, s-a adresat Becali instanţei, citat de Mediafax.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu