rss

luni, 29 iunie 2009

Crima Inspirata Din Filmul Horror "Severance"

Se ştie deja că de cele mai multe ori viaţa bate filmul. Se pare că nu doar scenariile filmelor sunt făcute după întâmplări din viaţa reală ci, sunt cazuri când se întâmplă invers. În Marea Britanie o peliculă horror a inspirat trei oameni să comită o crimă de neînchipuit.

Doi bărbaţi şi o femeie au băgat cu forţa în portbagajul maşinii un tânăr de 17 ani pe care l-au dus într-o pădure din apropiere. După ce au ajuns l-au legat de un copac, i-au turnat o substanţă inflamabilă pe gât şi i-au dat foc. În scurt timp, flăcările au ars sfoara cu care era legat adolescentul, dar starea acestuia era prea gravă ca să se mai poată mişca şi a murit imediat. Dar nu s-a oprit totul aici, cei trei au târât cadavrul într-un canal.

Acum, Jonathan Clarke, în vârstă de 20 de ani, Jimi-Lee Stewart, 25 de ani şi Maria Chandler, 40 de ani, au fost acuzaţi de crimă. Ideea crimei le-a venit după ce Jonathan Clarke a urmărit filmul de groază "Severance". "N-ar fi bizar dacă am putea face asta în viaţa reală?", le-a spus el apoi prietenilor săi.

Potrivit judecătorului, Clarke va sta în închisoare cel puţin 27 de ani înainte să poată fi eliberat condiţionat, Stewart, 22, iar Chandler 17 ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu