rss

sâmbătă, 27 iunie 2009

Cum A Devenit Michael Jackson Alb Din Negru

Prima operaţie estetică pe care Michael şi-a făcu- t-o a fost în 1986, la vârsta de 26 de ani: îşi îngustează nasul şi îşi conturează sprâncenele. Fanii săi au observat însă schimbarea şi au început să comenteze. Atunci au început şi zvonurile legate de faptul că Michael ar avea probleme cu aspectul său de afro-american şi că îşi doreşte să fie alb.

Un an mai târziu, cântăreţul îşi mai face o operaţie estetică, la nas, şi îşi tatuează conturul ochilor. A treia intervenţie la nas are loc în 1987, pe când artisul avea 29 de ani. Tot atunci, el a apărut cu pomeţii “mai prţminenţi”, iar pielea sa a devenit mai albă.

Este anul în care artistul declară că suferă de Vitiligo, boală a pielii care se manifestă prin depigmentarea epidermei. În 1991, la vârsta de 31 de ani, îşi face din nou o operaţie la nas, dar şi la bărbie şi la maxilar.

Doi ani mai târziu, pielea sa devine roz şi începe să aibă probleme cu nasul, din cauza nenumăratelor operaţii estetice. În total, cântăreţul a suferit şase operaţii estetice la nas, patru la maxilar, trei la pomeţi. De asemenea, s-a speculat pe seama faptului că Michael ar fi făcut şi transplant de piele.

1 comentarii:

Scorţişoară spunea...

Cred că ai făcut o eroare... în '86 Michael avea 28 de ani, nu 26. Deci dacă e corect că a 3-a intervenţie a avut loc în '87, când avea 29 de ani, prima a fost făcută ori la 28 de ani, ori în niciun caz în '86.
Iar în '91 avea 33 de ani, nu 31.

Trimiteți un comentariu