rss

duminică, 28 iunie 2009

Cum Sa Iti Faci PsyBNC

1) Download-eaza programele de mai jos

a) Angry IP Scanner

b) Remote Administrator ( Radmin )

c) psyBNC pentru Windows

Download (toate 3)

2) Odata terminata download-area deschide Angry IP Scanner si apucate de scanat IP-uri . Cum faci asta ? Alegi din meniul de sus Options->Select Ports,iar unde scrie " Ports " acolo puneti voi portul 4899 . O alta setare utila la scanner este sa arate in lista numai IP-urile cu portul 4899 deschis . Pt. a il face sa arate doar IP-urile cu portul 4899 deschis apasa CTRL + O si bifeaza " Only open ports " iar dupa aia apasa " Ok & Save " . Personal recomand sa alegeti optiunea "Only Alive" ca sa stiti daca in raza selectata de voi chiar exista vre-un calculator.

3) Acum selecteaza clasa de IP-uri pe care sa scanezi unde scrie "IP range" introdu de la ce IP pana la ce IP vrei sa scanezi .

Exemplu:

212.153.0.0 to 212.154.0.0

4) Dupa ce ai gasit un IP cu port-ul 4899 deschis ( Un IP cu un port deschis are la inceputul sau o bila de culoare verde si este si specificat acel port) incearca sa te conectezi la el folosind Remote Administrator (RADMIN).

Remote Administrator are mai multe tip-uri de conectare la server :

1. Full control ( Permite controlarea absoluta a desktop-ului )

2. View only ( Poti vedea actiunile de pe desktop )

3. Telnet ( Permite executarea unor programe )

4. File transfer ( Schimb fisiere intre server/client )

5. Shutdown ( Permite inchidere/resetarea server-ului )

Mai intai incearca sa te conectezi la IP folosind conexiunea " telnet " . Daca se deschide o fereastra de tip telnet fara ca inainte sa ceara vreo parola tocmai ai gasit un IP bun care poate deveni gazda pentru psyBNC-ul tau . Si daca tot nu era parolat , paroleaza-l tu , ca in viitor sa nu-l poata "controla" si altcineva . Pentru al parola scrie in fereastra telnet :

r_server /port:4899 /pass:ce_parola_vrei /save

Ar trebui ca urmatoarea data cand o sa vrei sa intri pe server sa-ti ceara parola .

Daca in timp ce incerci sa te conectezi la acel IP prin metoda telnet primesti un mesaj de eroare atunci inseamna ca acel calculator are instalat Windows 98 si nu suporta acea conexiune prin telnet. Ce ramane de facut? Trebuie sa incerci pornirea psybnc-ului prin metoda "Full Control". Recomand sa fiti atenti si sa nu faceti asta pana nu observati ca nu este nici o activitate( Userul a lasat compu deschis si a plecat...etc ) altfel o sa intre la banuieli.(Ce ati gandi voi daca ar incepe sa vi se deschida ferestre si ar porni unele programe aiurea?!? :))

Instalarea psyBNC-ului este foarte simpla in comparatie cu cea a botilor .

Tot ce trebuie sa faci e sa urci psyBNC-ul pe server-ul gasit (cu tipul de conectare "File Transfer") apoi cu executare din telnet.

Indiciu:

Ascundeti bnc-ul undeva unde utilizatorul nu umbla frecvent, puteti sa-l puneti in dosarul WINDOWS\SYSTEM32 spre exemplu.

Indiciu:

Cand apare fereasta de telnet, in majoritatea cazurilor, o sa va aflati in C:\WINDOWS\SYSTEM (Pentru cei care nu au nici cea mai mica idee despre ce vorbesc : ULTIMA LINIE APARUTA IN FEREASTRA DE TELNET ESTE LOCUL UNDE VA AFLATI).Folositi comenzile "cd.."(Exact asa cum vedeti,cu doua puncte dupa "cd" pentru a trece la un fisier superior sau "cd [nume fisier]" pentru a accesa un anumit dosar.

Exemplu:

Sa zicem ca am pus bnc-ul in dosarul C:\Windows\system.Deschizi telnet-ul si iti apare linia de comanda.Acolo te mai poate duce initial in C:\Documents and Settings\UnNumeDeComputer . Ce faci in cazul asta? Scrii "cd..". O sa observi ca acum te afli in C:\Documents and Settings.Mai scrii odata "cd.." si o sa te afli in C:\.Apoi trebuie sa ajungi in dosarul System, unde pusesem bnc-ul.Nimic mai usor! Scrii "cd Windows" -> o sa te aflii in C:\Windows, scrii "cd system" -> ajungi in C:\windows\system si acolo scrii numele executabilului de la bnc ( Ex: "psybnc.exe")

Indiciu:

Inainte sa puneti fisierele pe compu respectiv prin File Transfer este indicata schimbare numelui executabilului de la bnc! (Ex: psybnc.exe sa-l redenumiti cu Winregistry.exe) Pentru ca se poate ca utilizatorul respectiv sa se uite la procese si poate stie ce e ala psybnc si vi-l inchide.In schimb daca are un nume mai apropiat cu ceva din windows, despre care el nu stie nimic, ii este frica sa-l opreasca deoarece nu stie ce face!

Dupa executarea fisierului foloseste clientul preferat de IRC ( Ex: mIRC ) si conecteazate la IP.

Exemplu in mIRC : /server 212.80.74.211:31337

Cum spuneam, 212.80.74.211 este IP-ul pe care tu l-ai gasit, iar 31337 este portul pe care acest psybnc porneste initial. El poate fi modificat editand fisierul "psybnc.conf" folosind Notepad-ul.Dar asta nu e o chestie importanta deocamdata.

Inainte sa te conectezi la acel ip verifica la setarile mircului, acolo unde iti pui nick-ul mai este o optiune care se numeste Email Address.Acolo trebuie sa pui ceva de genu "CeVreiTu@", el trebuind sa fie acelasi de fiecare data cand vei incerca sa te conectezi la bnc-ul tau! Daca numele acela nu e pus corect nu te vei putea conecta! ATENTIE!!! Conteaza cum scrii acel nume!(Daca sunt literele mici sau mari).De ex: "Alex@" nu este acelasi lucru cu "alex@"!!!

Fiind prima conectare ... o sa trebuiasca sa introduci o parola cu care pe viitor o sa ai access la psyBNC .Asta o vei face cu comanda /pass ParolaTa

Dupa ce ai introdus parola ... adauga un server ( poti si mai multe ) la psyBNC folosind comanda "/addserver"

Exemplu : /addserver fairfax.va.us.undernet.org:6667

Servere:

/s Milan.it.eu.undernet.org: 6660-6669

/s Helsinki.FI.EU.Undernet.org: 6666-6669-7000

/s fairfax.va.us.undernet.org: 6660-6665-6667-7000

Pentru conectarea BNC-ului la server ... foloseste comanda "/bconnect"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu