rss

vineri, 5 iunie 2009

Daimon Club Aniverseaza 6 Ani

Vino in cea de-a 6-a zi a lunii a 6-a, sa sarbatorim 6 ani de Daimon Club!


Daimon Club Dispune De :

Sport&Spa:

5 terenuri de tenis cu suprafata de zgura dotate cu instalatie de nocturna
Cursuri de tenis cu antrenori profesionisti atat in vederea initierii cat si pentru avansati

3 ternuri de mini-fotbal cu gazon artificial, dotate cu instalatie de nocturna

Piscina semi-olimpica din cadrul Clubului Daimon masoara 25m lungime si 12 m latime si va sta la dispozitie intre 8:00 am- 20:00 pm in fiecare zi
Clubul Daimon ofera programe complete pentru initierea in arta natatiei cu antrenori personali

Sala de sport cu o suprafata de 200m patrati in mijlocul parcului, dotata cu aparatura de ultima generatie ,animata de antrenori atestati care va asteapta in fiecare zi intre orele 08:00- 24:00

Linie Bodybuilding:

bare olimpice (20kg)
discuri cauciucate (1,25kg - 20kg)
gantere fixe (2kg - 24kg)
banci fixe si reglabile
cadru multifunctonal
monoposturi atat pentru trenul inferior cat si pentru cel superior

Linie Cardio-Aparatura LifeFitness:

benzi cu programe complexe
biciclete
steppere

In cadrul centrului de fitness al Clubului Daimon beneficiati de instructori personali, cu pregatire atestata in domeniu, care promoveaza programe variate pentru intretinerea fizica.

Clubul Daimon v-a pregatit un program complet astfel incat dupa orele de sport care implica epuizare fizica, va puteti relaxa intr-un centru intim spa care va ofera programe de masaj, sauna si solar.

Masajul este efectuat de un Kinetoterapeut
cu experienta si poate fi :


terapeutic
relaxare
recuperare fizica
estetic/anticelulitic

Sauna
uscata
capacitate de 8 persoane
solar vertical

Trattoria :

Bogatia si armonia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei italiene si ospitalitatea specifica sangelui latin, servire impecabila si ambianta distinsa;astfel am putea descrie Trattoria Daimon

Pub :

Clubul Daimon inaugureaza toamna aceasta un nou spatiu menit sa va aduca placere, relaxare si confort. Este vorba despre Pub-ul Daimon situat in interiorul restaurantului , la etaj.

Club :

Complex Daimon, ce include centru de sport & spa, restaurant, pub, hotel, piscină şi club de noapte, este o nouă opţiune de entertainment în capitală oferind cele mai bune condiţii de confort, relaxare şi distracţie la orice oră din zi şi din noapte.

Complexul este situat lângă parcul Tineretului, adevarată insulă de natură şi linişte. Aici veţi găsi cu siguranţă energia necesară pentru a rezista în marea nebunie a Bucureştiului.

După o zi epuizantă de muncă, alegeţi să petreceţi o seară destinsă la Daimon Club. Vă putem oferi un meci de tenis sau fotbal cu colegii, o cină delicioasă într-o atmosferă degajată, o seară la bere cu amicii sau o baie revigorantă în piscină indoor sau outdoor. Calitatea serviciilor este întotdeauna impecabilă iar posibilităţile multiple.

Suntem foarte buni în organizări de evenimente, având la dispoziţie un spaţiu bine amenajat ce poate fi valorificat pentru plăcerea clienţilor noştri şi pentru a transforma seri obişnuite în momente memorabile.

Vă aşteptăm cu drag în incinta complexului Daimon pentru a descoperi toate facilităţile de care puteţi beneficia.

Ball Room

Hotel


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu