rss

luni, 15 iunie 2009

Darkest of Days Game

Cei care vor să trăiască virtual unele dintre cele mai sumbre momente din istoria omenirii vor putea face acest lucru începând cu luna august,când va fi lansat un joc video numit "Darkest of Days".

Jocul îi transportă pe jucători atât în plin război de secesiune, cât şi pe vremea distrugerii oraşului Pompei sau cele două războaie mondiale.

Aaron Schurman, cel care a conceput jocul, l-a descris ca fiind "o aventură nebună de călătorie în timp".

La începutul jocului, jucătorul se află printre soldaţii generalului Custer în plin război de secesiune în timpul bătăliei de la Little Big Horn în 1876. Chiar înainte de a fi învins de triburile indiene, personajul este salvat de "agenţi ai timpului" şi recrutat pentru a ajuta la demascarea şi arestarea unui personaj care schimbă cursul istoriei.

Jucătorul se trezeşte paraşutat pe diferite câmpuri de luptă şi chiar în faţa unui Vezuviu în plină erupţie, unde trebuie să se asigure că persoanele care ar trebui să supravieţuiască reuşesc efectiv acest lucru.

Potrivit lui Schurman, jocul este în întregime fidel istoriei, cu excepţia unui moment legat de trupele generalului Custer, plasate pe o colină în loc de o câmpie chiar înainte de înfrângere.

"Am vrut ca jucătorii să aibă impresia că sunt împinşi într-un portal temporal", a explicat el, promiţând o surpriză de mărime celor care reuşesc să descopere cine schimbă cursul istoriei şi de ce.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu