rss

miercuri, 3 iunie 2009

Eleva Criminala Merge La Puscarie

Alexandra Pintili, fata de 15 ani din Bucureşti, care la începutul lunii martie şi-a răpus mama cu mai multe lovituri de toporişcă, a ucis cu bună ştiinţă. Aceasta este concluzia specialiştilor Institutului Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, care au stabilit că adolescenta, elevă în clasa a X-a la Colegiul “Dimitrie Cantemir” din Capitală, a avut discernământ.

Zilele de libertate ale Alexandrei Pintili, puştoaica în vârstă de 15 ani din Bucureşti, care, într-un acces de furie, şi-a omorât mama cu o toporişcă, sunt numărate. După aproape trei luni de la oribila crimă, de pe strada Alexandru cel Bun din Capitală, timp în care eleva ucigaşă a mers la şcoală şi s-a întâlnit cu prietenii, ca şi cum nu ar fi purtat pe umeri povara uciderii femeii care a îngrijit-o atâţia ani, specialiştii Institutului Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” au finalizat expertiza psihiatrică a minorei şi au dat verdictul.

Adolescenta, a cărei cruzime a îngrozit o ţară întreagă, poate să facă puşcărie, întrucât a avut discernământ în momentul în care şi-a căsăpit mama. Raportul medicilor legişti va ajunge, în zilele următoare, pe masa procurorilor după întocmirea rechizitoriului şi astfel, adolescenta, cercetată pentru omor calificat, va fi trimisă în judecată. Pentru că şi-a ucis mama cu sânge rece, tânăra riscă până la 12 de ani de închisoare, jumătate din pedeapsa pe care ar primi-o un adult pentru o faptă similară.

Şi-a ucis mama la furie

Pe data de 9 martie 2009, o crimă cumplită a îngrozit Capitala. Trupul neînsufleţit al Ioanei Pintili (54 de ani) a fost găsit în holul apartamentului, de pe strada Alexandru cel Bun din cartierul bucureştean Tei, chiar de soţul ei care venise de la serviciu.

Suspiciunea poliţiştilor, cum că ucigaşul ar putea fi chiar fiica femeii, s-a confirmat la puţin timp de la macabra descoperire. Alexandra (15 ani), fata soţilor Pintili, a fost găsită de oamenii legii în aceeaşi seară, pe o stradă din apropierea parcului Cişmigiu şi a recunoscut că şi-a omorât mama cu o toporişcă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu