rss

duminică, 28 iunie 2009

Familia Lui Michael Vroia Sa Il Interneze Fortat Intr-o Clinica De Reabilitare

După moartea lui Michael Jackson au apărut numeroase zvonuri despre viaţa megastarului, unele dintre ele adevărate, altele mai puţin. Astăzi, presa internaţională scrie că familia acestuia se pregătea să-l interneze într-o clinică de reabilitare, pentru că era îngrijorată de dependenţa megastarului de calmante.

Planul familiei, care includea şi psihiatri care să certifice în faţa tribunalului necesitatea ca acesta să fie internat forţat, a fost abandonat din cauza rezistenţei lui Michael Jackson şi a presiunii de a respecta angajamentele impuse de concertele planificate.

Specialistul în toxicologie Howard Samuels, supranumit şi "Doctor Hollywood", a fost contactat de familia megastarului pentru a încerca "să-l salveze pe Michael de sine însuşi", în contextul în care starul a refuzat internarea în clinica de reabilitare.

Foto EPA

Familia a discutat cu specialistul toate opţiunile şi a fost de acord ca Jackson să rămână sub supraveghere medicală la domiciul "asistat discret", urmând ca doctorul să rămână alături de el pe durata concertelor de la Londra.

Potrivit declaraţiilor medicului, Michael urma să înceapă cura de dezintoxicare începând din acest weekend, starea sa de dependenţă fiind prea gravă pentru a se opri brusc administrarea calmantelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu