rss

joi, 25 iunie 2009

Isi vinde virginitatea la 42 de ani

In incercarea disperata de a-si gasi o partenera de viata, Gheorghita Ionescu, 42 de ani, a dat mai multe anunturi prin ziare, dar fara succes. Suparat, el a decis sa deschida o licitatie pentru virginitatea lui.

Libertatea a prezentat, pe larg, cazul lui Gheorghiţă Ionescu, din comuna Morăreşti, judeţul Argeş, un om simplu şi timid, prin patul căruia n-a trecut vreodată o femeie. Nici chiar după ce a apărut prin ziare, reprezentantele sexului frumos nu s-au înghesuit la poarta lui. “M-a căutat doar una, dar, culmea, şi aia era măritată”, a povestit, cu năduf, omul. “Ea mi-a trimis un mesaj, şi eu, ca fraierul, am sunat-o. Ne-am întâlnit în oraş, pentru ca, la final, să-mi spună că ea are bărbat”. Gheorghiţă a schimbat tactica. “M-am hotărât. Îmi scot virginitatea la licitaţie.

Preţul de pornire e de 3.000 de euro

Preţul de pornire e de 3.000 de euro”, spune bărbatul, care e de acord să se supună unui control medical, dacă va fi nevoie să-şi dovedească virginitatea.

Ea a câştigat 10.050 €

Gheorghiţă se inspiră din povestea Alinei Percea , 18 ani, din Caracal, Olt, care şi-a vândut fecioria contra sumei de 10.050 de euro. Licitaţia s-a desfăşurat în primăvară şi a fost găzduită de un portal de socializare din Germania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu