rss

miercuri, 10 iunie 2009

Jesica Alba Lipeste Postere Cu Rechini

Actriţa americană Jessica Alba este anchetată de poliţia americană din cauza unor presupuse acte de vandalism pe care le-ar fi comis. Ancheta vine ca urmare a faptului că două bloguri au scris despre implicarea actriţei în lipirea mai multor afişe cu rechini pe zidurile oraşului Oklahoma City.

Aceste postere au fost descoperite pe zidurile a cel puţin două generatoare electrice, într-un pasaj subteran şi chiar peste panoul publicitare al unei campanii caritabile. "Două dintre fotografii o prezintă pe această femeie cu o găleată roşie şi ceea ce pare a fi o sticlă de lipici", se precizează în raportul poliţiei americane.

Numele suspectului nu a fost trecut în raportul de poliţie, însă fotografiile care apar pe site-ul TheLostOgle.com prezintă o femeie care pare să fie Jessica Alba , care face semnul victoriei cu braţele ridicate şi zâmbeşte în faţa posterelor cu rechini, lipite peste panoul publicitar al fundaţiei United Way.

Potrivit unei informaţii apărute pe blogul lui "White Mike", aceste afişe au fost lipite pentru a atrage atenţia asupra populaţiei de rechini din specia Marele Alb.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu