rss

vineri, 19 iunie 2009

Limp Bizkit O Sa " Rupa Scena" La Bucuresti

În data de 28 iunie, începând cu ora 15.00, pe Stadionul de rugby Arcul de Triumf se va da startul festivalului "Rock The City". Evenimentul va avea ca invitate trei trupe consacrate de nu metal, heavy metal şi progressive rock: Limp Bizkit, Queensryche şi Saga.

Formaţia Limp Bizkit a declarat organizatorilor că abia aşteaptă să "rupă scena la Bucureşti". Acestea au fost chiar cuvintele solistului Fred Durst când a fost întrebat de organizatorii "Rock the city" ce planuri are pentru concertul din România.

Trupa Limp Bizkit este din nou în formula iniţială, pentru prima dată după opt ani de absenţă, demonstrând fanilor că show-ul lor este încă unul de excepţie. Fred Durst, Wes Borland, DJ Lethal, Sam Rivers şi John Otto sunt în plin turneu mondial, care s-a dovedit până acum un succes. "Unicorns N' Rainbows" 2009 Tour a început în Letonia, la Riga, pe 20 mai, continuând apoi în Lituania, Estonia, Finlanda, Rusia, Ucraina, Elveţia, Germania, Marea Britanie şi Italia.

Limp Bizkit ajunge şi în România, la Bucureşti, la Festivalul "Rock The City", pe 28 iunie. Biletele la eveniment costă 150 de lei fiecare şi se găsesc la magazinele Diverta şi Germanos, dar şi online, pe eventim.ro, ticketpoint.ro, blt.ro şi bilete.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu