rss

luni, 15 iunie 2009

Margineanu - Dedicatie Pentru Politistul Care L-a Amendat

Cantăreţul Mihai Mărgineanu a fost amendat pentru depăşirea vitezei legale, in municipiul Targu Mureş. El se indrepta de la Zalău spre Bacău, unde sâmbătă seara a susţinut un recital, în clubul “Stage”.

“Am fost oprit de poliţie şi mi s-a spus că am depăşit viteza. Aveam 95 km/h”, a declarat solistul. Explicaţiile lui cum că a crezut că se află pe şoseaua de centură şi nu în localitate nu au ţinut, iar poliţiştii i-au dat amenda de rigoare.

De supărare, în Bacău, Mărgineanu le-a făcut o dedicaţie muzicală celor care l-au amendat. “Poliţistului care m-a amendat îi dedic o melodie”, a spus Mărgineanu în faţa spectatorilor şi a continuat cu cântecul ale cărui versuri sunt: “Am să-ţi iau nevasta în p…”.

1 comentarii:

mihai margineanu spunea...

Tot articolul este o minciuna ! Dimpotriva , vreau sa-i multumesc agentului de circulatie , cu care am schimbat chiar si anumite informatii legate de drum . Cei de la Libertatea sint murdari , ca de obicei , asta fiind unul din motivele pentru care mi-am dat demisia de la ei ... Mihai Margineanu

Trimiteți un comentariu