rss

marți, 30 iunie 2009

Medicii Au Luat Creierul Lui Michael Jackson

Detalii şocante ale primei autopsii a lui Michael Jackson au ieşit ieri la iveală, la cinci zile după ce starul a murit, în urma unui stop cardiac. O a doua necropsie, la cererea rudelor artistului, a fost efectuată, însă rezultatele nu au fost date încă publicităţii.

Potrivit rezultatelor autopsiei, Michael era aproape un schelet în momentul în care a murit, cântărind doar 51 de kilograme. Legiştii au găsit în stomac urme vagi de mâncare şi pastile parţial dizolvate, pe care starul le-ar fi luat înainte să moară.

În plus, corpul său prezenta semne de înţepături pe şolduri, pe coapse şi pe umeri, în urma numeroaselor injecţii ce i-au fost administrate. Astfel, în apropierea cordului s-au găsit urmele a patru injecţii, indicii ale unor încercări disperate de a-i pompa adrenalină direct în inimă, ca să o facă să bată. În timpul manevrelor de resuscitare, câteva coaste i-au fost rupte.

Mai mult, pielea îi era plină de cicatrice, din cauza celor 13 operaţii estetice. Tot raportul medico-legal arată că lui Michael îi căzuse aproape tot părul, iar în momentul morţii purta o perucă.

În plus, potrivit presei britanice, se pare că, după autopsie, creierul cântăreţului a fost reţinut de medicii legişti, înainte de a da trupul neînsufleţit familiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu