rss

duminică, 28 iunie 2009

Michael Jackson Era Dependent De Analgezice

Zvonurile prinvind modul în care regele muzicii pop, Michael Jackson a părăsit această lume continuă. Grace Rwaramba, fosta bonă a celor trei copii ai lui Michael face o mărturisire şocantă. Aceasta a declarat pentru Sunday Times că i-a făcut în mod regulat spălături stomacale starului pentru a-i curăţa organismul de cocktail-urile de analgezice pe care le lua.

"A trebuit să-i fac spălături stomacale foarte des. Le amesteca des şi în cantitate mare. Uneori era atât de rău că nu lăsam copiii să-l vadă... Mânca mereu prea puţin şi lua prea multe analgezice", a declarat aceasta.

Grace Rwaramba susţine că a fost concediată cu brutalitate în decembrie de cântăreţ, după ce a sunat-o pe mama cântăreţului, Katherine, şi pe sora sa, Janet, pentru a le ruga să intervină şi să-l convingă să urmeze un tratament împotriva acestei dependenţe, dar Michael s-a întors împotriva ei şi a acuzat-o că l-a trădat.

Grace Rwaramba a muncit pentru pentru Michael Jackson timp de mai bine de un deceniu. Aceasta este foarte afectată de moartea „Regelui" şi mărturiseşte că în aceste momente cel mai tare se teme pentru cei trei copii, Prince Michael(12 ani) , Paris Katherine(11 ani) şi Prince Michael al II-lea(7 ani).

"Sunt cu adevărat neliniştită pentru ei. Michael nu mânca iar puştii erau îngrijoraţi pentru el", a spus Grace.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu