rss

sâmbătă, 27 iunie 2009

Michael Jackson A murit Sub Ochii Unei Romance

Regele muzicii pop, Michael Jackson, in varstă de 50 de ani, a murit joi, in urma unui stop cardiac, la Los Angeles, SUA. Vestea, care a picat ca un trăsnet, a făcut înconjurul lumii, îndoliind întreaga planetă. Ramona G., o româncă stabilită în SUA, care s-a aflat printre puţinii oameni care l-au văzut pe Michael murind, a povestit, în exclusivitate pentru Libertatea, cum au decurs ultimele clipe ale starului.

“La ora 12.30 (n. r. ora Los Angeles-ului) s-a primit un apel la ambulanţă, care a şi plecat spre adresa indicată. Era o distanţă de doar cinci minute, astfel încât, în doar 10 minute, medicul de pe maşină a sunat că vine cu pacientul. Nu era nici ora 13.00 când au ajuns la spitalul UCLA, unde mă aflam şi eu. Atunci l-am văzut pe Michael. I se făceau manevrele de resuscitare. Pentru o clipă am crezut chiar că-şi va reveni, dar nu a fost să fie aşa. Michael a murit sub ochii mei, după ce echipajul de pe salvare s-a chinuit 28 de minute, încercând să-l salveze”, povesteşte Ramona, încă şocată de imaginea starului mort.

“Era îngrozitor de slab, doar piele şi os, şi părea foarte bătrân, îi puteai da lejer peste 70 de ani. M-a frapat nasul lui, despre care s-au spus atâtea, era mic şi părea de plastilină”, îşi aminteşte femeia. În acest timp, curtea spitalului şi împrejurimile erau invadate de fani care aflaseră că idolul lor se află acolo. Nu ştiau că e deja mort şi sperau să primească veşti bune de la reprezentanţii clinicii. Când decesul a fost anunţat oficial, s-a făcut linişte în faţa spitalului pentru câteva clipe, pentru ca apoi totul să se transforme într-un vacarm de nedescris.

“Părea că a început războiul. Noi, cei din spital, ne uitam la televizor şi vedeam imaginile cu mulţimea strânsă afară. Se spunea că sunt peste 5.000 de oameni, dar cred că erau mai mulţi. Poliţiştii abia puteau să-i ţină, să nu năvălească în spital. Am înţeles, că şi Janet, sora lui Michael, venită cu elicopterul, a reuşit cu greu să străbată prin mulţime”, a spus Ramona.

Trupul lui Michael Jackson a fost ţinut circa şapte ore, dezbrăcat, pe patul de spital de la Urgenţă şi abia apoi dus la morgă, unde ieri i s-a şi efectuat autopsia. În câteva zile se va afla de ce a făcut stop cardiac. Ramona ne-a spus că zvonul conform căruia acesta a survenit în urma unei intoxicaţii cu medicamente e cel mai aproape de adevăr.


“Probabil că lua medicamente ca să scape de durere sau de depresie. De doi ani, de când era în faliment, nu mai avea asigurare medicală şi se pare că lua pastile fără să i se fi făcut un control amănunţit”, ne-a explicat femeia.

Potrivit site-ului TMZ, stopul cardiac care i-a provocat moartea lui Michael ar fi fost cauzat de o injecţie cu Demerol, analgezic de care cântăreţul era dependent de mai mulţi ani. Rezultatele autopsiei care vor clarifica acest aspect urmează să fie făcute publice peste câteva zile sau chiar săptămâni.

Acoperit cu un cearşaf alb, trupul lui Jackson a fost transportat de la spital la morga din Los Angeles cu un elicopter

Copiii starului, în grija bunicii?

Katherine Jackson (foto), mama vedetei, şi cei trei copii ai lui Michael au venit la spital la scurt timp după ce ambulanţa l-a adus pe cântăreţ. Prince I (12 ani), Paris (11 ani) şi Prince Michael II (7 ani), cei trei copii ai cântăreţului, ar putea rămâne în custodia mamei lui Michael. Însă Debbie Rowe, cea de-a doua soţie a starului pop, ar putea primi custodia celor doi copii mai mari, a căror mamă este, dacă solicită acest lucru.

«A fost omorât de doctori!»

“Criminalii sunt medicii care l-au îngrijit. Nu putea dormi fără să ia somnifere. Era ipohondru şi nu vom şti niciodată dacă era cu adevărat bolnav. Era înconjurat de medici şarlatani care îi dădeau reţete pentru medicamente şi vitamine de mii şi mii de dolari”, este declaraţia şocantă a lui Tarak Ben Ammar, fostul manager al lui Michael Jackson.

A lăsat un munte de datorii

Michael Jackson lasă în urmă o vastă moştenire muzicală, milioane de fani în întreaga lume, dar şi un munte de datorii. Starul a murit fulgerător şi nu a mai apucat să susţină seria de concerte programate pentru această vară, care i-ar fi adus milioane de dolari. Pentru a putea asigura un viitor copiilor starului, casa de discuri Sony Music vrea să lanseze versiuni speciale ale celor mai bine vândute melodii ale lui Michael. Mai mult, după moartea acestuia a crescut considerabil cererea pentru albumele regelui.

Medicul megastarului a dispărut

Tohme R. Tohme, doctorul personal al megastarului, despre care presa americană spune că i-ar fi făcut injecţia cu Demerol, nu mai e de găsit. Tohme este căutat acum de poliţia din Los Angeles, SUA, care a deschis o anchetă în acest caz.

Şi-a presimţit sfârşitul

Cu câteva săptămâni în urmă, înainte de a pieri subit, Michael Jackson se confesa prietenilor că este foarte speriat de diagnosticul de cancer pus de medici. Mai mult, starul muzicii pop a mers până acolo încât a spus că trăieşte cu teama în suflet că va fi răpus de boala depistată de medici.

Sute de site-uri, blocate

Vestea că Michael Jackson a murit a afectat şi internetul, asaltat de milioanele de fani ale starului. În urma creşterii uriaşe a traficului pe net, sute de site-uri au fost blocate

Plâns de oameni de pe întreaga planetă

New York, SUA

Sute de oameni s-au strâns în faoea teatrului Apollo din cartierul new yorkez Harlem. În semn de omagiu, ei au fredonat non-stop hiturile megastarului şi unii chiar au încercat mişcările lui de dans.

Hong Kong, China

Locuitorii din Hong Kong, China, au aflat de moartea lui Michael Jackson de pe plasme uriaşe amplasate într-o zonă comercială

Tokio, Japonia

O admiratoare izbucneşte în lacrimi într-un magazin de muzică, unde a aflat că regele muzicii pop s-a stins din viaţă

Los Angeles, SUA

În câteva ore de la aflarea veştii că Michael Jackson a fost internat, în faţa spitalului din Los Angeles, SUA, s-au strâns mii de oameni. Ei au izbucnit în lacrimi când au fost anunţaţi că megastarul s-a stins din viaţă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu