rss

luni, 29 iunie 2009

Michael Jackson Nu Este Tatal Biologic Al Copiilor Sai

Aceasta este declaraţia şocantă cu care Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson a ieşit în presă la doar patru zile de la moartea starului.

Fosta asistentă, care a fost căsătorită cu cântăreţul între anii 1996 şi 1999 susţine că regretatul star nu este tatăl biologic al copiilor născuţi de ea, Prince Michael şi Paris.

"Michael era divorţat, singur şi îşi dorea copii. Eu am fost cea care i-am spus: Îţi voi naşte eu copiii. I-am oferit pântecul meu. A fost un dar. A fost ceva făcut pentru a-l vedea fericit. Eu am fost doar recipientul. Nu s-a folosit sperma lui Michael. Am fost plătită pentru asta şi am trecut mai departe. Ştiu că nu-mi voi mai vedea copiii niciodată. N-am fost niciodată o mamă bună. N-am simţit nimic pentru ei. Mi-a fost mai bine să îi las în grija lui decât să îi păstrez eu", a povestit Rowe conform newsoftheworld.

Femeia a declarat că Michael s-a despărţit de ea imediat după dureroasa naştere a fetiţei, Paris, care a împiedicat-o să mai aibă alţi copii pe viitor.

În vârstă de 50 de ani, Debbie Rowe care a precizat că nu a făcut niciodată sex cu Michael Jackson, mărturiseşte că nu a format niciodată o familie adevărată cu Regele muzicii pop.

"A vrut să pretindem că suntem o familie. Dar n-am trăit niciodată împreună precum un cuplu. El avea mereu alte treburi. Când a aflat că nu voi mai putea avea copii, n-a mai vrut să aibă de-a face cu mine, a dăugat aceasta.

Rowe a renunţat la toate drepturile asupra copiilor în schimbul unei înţelegeri în urma căreia a primit aproximativ cinci milioane de dolari şi o casă la Beverly Hills. Ea intenţionează acum să scrie o carte despre relaţia pe care a avut-o cu cel supranumit regele muzicii pop.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu