rss

luni, 29 iunie 2009

Michael Jackson Nu Stia Ca Va Sustine 50 De Concerte

Detalii şocante continuă să fie făcute publice la câteva zile de la moartea Regelui muzicii pop, Michael Jackson. Fosta dădacă a copiilor acestuia a confirmat zvonurile potrivit cărora starul intenţiona să susţină doar 10 concerte la Londra, precizând că acesta nu a citit cu atenţie contractul semnat.

Grace Rwaramba, care a lucrat pentru Jackson timp de 17 ani, a dezvăluit însă că starul nu vroia să participe decât la 10 concerte, însă a semnat pentru 50 întrucât a citit fugitiv contractul.
"I-am zis că e iresponsabil şi că nu trebuia să accepte 50 de concerte. El mi-a răspuns că nu a semnat decât pentru 10. Nu ştia detaliile contractului. Niciodată nu citea cu atenţie ce semna", a povestit femeia.

Se pare că în momentul în care Michael a aflat că trebuie să susţină 50 de concerte a clacat psihic cu gândul că nu va putea să-şi ducă angajamentul până la capăt, starea lui de sănătatea agravându-se pe zi ce trecea. Nu mai mânca şi făcea eforturi zadarnice pentru a cânta şi a dansa aşa cum oamenii din întreaga lume l-au văzut de-a lungul anilor. Din păcat Michael nu a putut accepta că era departe de a fi ceea ce a fost în tinereţe iar acest lucru i+a fost fatal.

Cântăreţul a încetat din viaţă la 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac, cu doar două săptămâni înainte de a urca pe scenă, la O2 Arena din capitala britanică, pentru o serie de 50 de spectacole, care s-ar fi desfăşurat în perioada iulie 2009 - martie 2010.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu