rss

luni, 29 iunie 2009

Michael Jackson Si-a Prezis Moartea Cu Eroare De O Zi

Informaţii noi ies la suprafaţă în cazul morţii subite a lui Michael Jackson. În presă au apărut din ce în ce mai multe declaraţii cum că inima megastarului a cedat din cauza abuzului de medicamente şi din pricina încercării crâncene a cântăreţului de a se repune în formă înainte de revenirea pe scenă.

Din cauză că înghiţea pastile cu pumnul, megastarul făcea frecvent spălături gastrice, după cum a declarat fosta bonă a copiilor acestuia. Una dintre substanţele de care starul era dependent de mulţi ani, Demerol, un fel de morfină, ar fi fost cauza unui preinfarct, în urmă cu şase ani.

Medicamentul este injectabil şi trebuie administrat numai de un medic, iar cel care obişnuia să-i facă injecţii cu Demerol, Conrad Murray, cardiologul lui Michael, ar fi fost angajat cu numai 13 zile înainte ca starul să piară.

În plus, acesta nu are autorizaţie de cardiolog şi nici licenţă de practică, din partea Asociaţiei americane de medicină internă. Deşi doctorii nu trebuie neapărat să fie autorizaţi de asociaţiile de profil, majoritatea specialiştilor deţin astfel de certificate.

Starul se temea că cele 50 de concerte pe care urma să le susţină la Londra îi vor fi fatale. Mai mult, el a prezis în decembrie anul trecut că mai are şase luni de trăit, iar după şase luni şi o zi a pierit.

Cei doi copii mai mari ai lui Michael, Paris şi Prince I, şi-au exprimat dorinţa de a rămâne în grija bunicii lor, şi nu a mamei lor, Debbie Rowe, care ar vrea să solicite custodia lor.

Moartea subită a lui Michael Jackson provoacă sinucideri în întreaga lume. Cel puţin şapte oameni şi-au luat viaţa, disperaţi că idolul lor nu mai este.

Despre funeraliile lui Michael s-au vehiculat mai multe variante. Prima ar fi că familia lui vrea să îi pregătească două ceremonii: una publică pe un stadion imens din Los Angeles, şi alta privată. O altă variantă ar fi aceea că Michael va fi înmormântat în statul Indiana, acolo unde s-a născut. Totodată, se mai spune că acesta ar putea fi îngropat la ferma Neverland.

Fosta bonă a copiilor: Rudele au întrebat de bani

Fosta bonă copiilor lui Michael, Grace Rwaramba, a declarat, potrivit The Sun, că a fost sunată de una dintre rudele starului şi întrebată unde îşi ţinea acesta banii: “I-am spus să se uite în sacii de gunoi sau sub covoare. Vă vine să credeţi? L-au pierdut pe Michael de puţin timp şi pe ei îi interesează unde sunt banii”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu