rss

vineri, 19 iunie 2009

Mircea Badea O Ataca Pe "Zana" Andreea Marin

Andreea Marin nu este singura vedetă care nu a reuşit să intre în graţiile lui Mircea Badea. În emisiunea "În gura presei", mulţi alţii au fost luaţi peste picior de vedeta postului Antena 3. Impresionat de donaţiile ce au ajuns la aproximativ 100.000 de euro, bani primiţi de Independenta Elena Băsescu pentru campania electorală, Mircea Badea şi-a îndreptat din nou tirurile spre “zână”, amintindu-şi de rezultatele slabe înregistrate cu teledonul UNICEF, când Andreea Marin Banica a strâns 195.000 de dolari.

"N-am înţeles niciodată de ce UNICEF s-a îndreptat pentru reprezentare către “zână”. Aşa cum n-am înţeles în ce fel se lipeşte eticheta “zână” pe o duduie care n-are, din punctul meu de vedere, nici un element de indentificare cu noţiunea naivă şi inocenţă.", scrie Mircea Badea pe blogul său personal.

"Consecventi cu alegerea lor inspirata se îndreaptă sigur şi rapid către victoria finală, înregistrand între timp marete izbanzi de parcurs care zădărnicesc regretabil posibilitatea ajutorarii copiilor în nevoie. 195.00 USD ?!?! Ditamai teledonul la televiziunea naţională prezentat de întruparea minunăţiei pe pământ a strâns vreo 140.000 de euro ?!?! Mai puţin decât cheltuieşte un dorobanţier pe un aspirator de pitipoance ?!?! Oau!" (...)Fix acum, pe timp de criza, ba chiar de “re-ce-si-u-ne”, placuta de inmatriculare EBA a primit la europarlamentare donatii de 100.000 de euro.", a mai scris Mircea Badea pe blog, care o propune pe Elena Basescu pe post de ambasador UNICEF.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu