rss

vineri, 26 iunie 2009

A Murit Michael Jackson - R.I.P.

Michael Jackson,unul dintre cele mai mari staruri de la sfarsitul anilor '80,inceputul anilor '90 a murit astazi la varsta de 50 de ani.Nu sunt un fan de aceea nu stiu mare lucru despre el doar faptul ca s-a nascut negru iar in urma operatiilor estetice a devenit alb,aceste operatii creandu-i mari probleme de sanatate acestuia.Printre lucrurile care imi vin in minte despre aceest star mai sunt si scandalurile in care era acuzat de molestarea unor minori.Oricum ar fi fost si orice ar fi facut el a fost un "Mega Star" iubit de milioane de oameni si cu siguranta cei care il vor plange vor fi lafel de numerosi ca si cei care l-au iubit in timpul vietii. DUMNEZEU SA-L IERTE!

Nu prea am timp sa scriu pe blog deoarece sunt foarte ocupat cu examenul de bacalaureat dar acesta era un articol care merita 10 minute asa ca mai jos aveti mai multe informatii de pe libertatea.ro.

Michael Jackson, unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor, a murit în această noapte, după un stop cardiac, la vârsta de 50 de ani. "The King of Pop" a lăsat în urmă trei copii: Michael Joseph Jackson, Jr, Paris Michael Katherine Jackson şi Prince "Blanket" Michael Jackson II.
Artistul va rămâne cu siguranţă în sufletele a milioane de fani care s-au bucurat de muzica, de apariţiile şi de concertele sale. Din fericire pentru români, Michael a concertat de două ori în România, în 1992 şi 1996. Dacă şi tu te-ai bucurat de acele clipe, dacă ai fost la un concert al lui Michael, dacă ai un alt fel de amintire, sau pur şi simplu vrei să-i laşi un omagiu, împărtăşeşte asta cu alţi fani ai lui şi cu noi!

Citeşte şi:


ORA 13.00 UPDATE Reacţii ale celebrităţilor la moartea lui Michael Jackson

ORA 10:49 Michael Jackson lasă în urmă un munte de datorii

ORA 10:20 Reacţii ale celebrităţilor la moartea lui Michael Jackson

ORA 08:50 Michael Jackson a murit înconjurat de familie

ORA 05:59 Comunitatea online, şocată de moartea lui Jackson

ORA 05:16 Anchetă în cazul morţii lui Michael Jackson

ORA 04:13 Michael, partea urâtă: pedofilie, operaţii, scandaluri

ORA 03:55 Este Michael Jackson cel mai mare cântăreţ al tuturor timpurilor?

ORA 03:22 Michael a simţit că sfârşitul îi e aproape

ORA 02:54 Marcel Avram: "Nu pot să cred!"

ORA 02:46 FOTO / Stupoare în America: Michael Jackson mort!

ORA 01:33 Ai o amintire cu Michael? Împărtăşeşte-o cu noi aici.

UPDATE ORA 01:45: Sute de fani ai artistului s-au adunat imediat în faţa spitalului, pentru a-i aduce un omagiu lui Michael Jackson.

UPDATE ORA 01:32: Michael Jackson a fost pronunţat mort de către medici, după ce a fost adus la UCLA Medical Center în stare de comă profundă. Ştirea este confirmată şi de agenţia de presă AP.

UPDATE ORA 01:26: Marile canale de ştiri din lume, CNN şi BBC, îşi întrerup emisia pentru a anunţa cea mai tristă veste a anului pentru muzica mondială.

Michael Jackson - Black or white

UPDATE ORA 01:22: O a doua sursă confirmă moartea megastarului american - cotidianul american Los Angeles Times.

Moonwalk - Inimitabilul "mers pe luna"

00:54: Site-ul TMZ.com a anunţat, în această seară, o ştire incredibilă: Michael Jackson, celebrul cântăreţ american, a încetat din viaţă, la vârsta de 50 de ani. Site-ul citat susţine că superstarul ar fi suferit un stop cardiac şi că a fost găsit de paramedici fără puls. Jackson n-a răspuns ulterior la tentativele de resuscitare.

Michael Jackson - Earth song

Ştirea morţii nu este deocamdată confirmată şi de alte canale, care nu prezintă decât varianta stopului cardiac.TMZ.com este, deocamdată, singurul care prezintă această variantă.

Captura YouTube

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu