rss

sâmbătă, 27 iunie 2009

Neverland - Paradisul Lui Michael Jackson

O cameră de oxigen, un cimpanzeu domestic, o fermă ca-n poveşti şi numeroase operaţii estetice sunt numai câteva dintre ciudăţeniile lui Michael Jackson, care i-au atras porecla de “Wacko Jacko”, transmite AFP.

Michael Jackson a creat un domeniu ce a devenit la fel de celebru ca şi stăpânul, Neverland. În valoare de 300.000.000 de dolari, reşedinţa megastarului a fost creată după tiparele unui parc de distracţii. În interior se regăseau: o grădină zoologică, un muzeu, cinematografe, roller-coastere etc.

Simbol al deschiderii posturilor “albe” de televiziune, precum MTV, faţă de muzica interpreţilor de culoare, Michael Jackson era în anii ’80 o vedetă “sănătoasă”, cu un zâmbet larg, capabil de performanţe scenice uimitoare. El se înscria în linia vedetelor de culoare promovate de casa de discuri Motown, din Detroit. Însă, în timp ce Jackson- mania cucerea lumea întreagă, iar melodia “Billie Jean” era fredonată de la Tokyo până la Paris, fizicul cântăreţului s-a transformat treptat: pielea i-a devenit din ce în ce mai albă, iar nasul, tot mai acvilin.

Michael Jackson a negat însă că a recurs la chirurgie estetică, în afară de două operaţii de rinoplastie, şi a explicat albirea pielii printr-o boală, vitiligo. După aceea, el nu a mai ieşit în soare fără o umbrelă şi a purtat adeseori o mască pe nas şi pe gură. Cei care s-au apropiat de cântăreţ au remarcat un machiaj gros. Obsesiile sale pentru igienă i-au atras porecla de “extraterestru”, iar unii spuneau că doarme într-o cameră de oxigen. Jackson a transformat o fermă din California, reşedinţa sa, în- tr-un parc de distracţii, pe care l-a numit Neverland, un omagiu adus idolului său Peter Pan, copilul care nu vrea să crească.

O altă ciudăţenie, superstarul şi-a luat ca animal de companie un cimpanzeu numit “Bubbles”. În 1993 însă, această imagine de excentrism cuminte a dispărut odată cu plângerea depusă de un adolescent în vârstă de 13 ani, care îl acuza pe Jackson de abuz sexual, relansând astfel zvonurile cu privire la zilele petrecute de copii la Neverland. Un an mai târziu, regele muzicii pop s-a căsătorit, spre surprinderea tuturor, cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie.

Presa a suspectat că a fost vorba de o acţiune de PR pentru îmbunătăţirea imaginii artistului, mai ales că în 1996 cuplul a divorţat. Cea de-a doua soţie a cântăreţului, o infirmieră, i-a dăruit doi copii. La sfârşitul anului 2002, se naşte al treilea său urmaş, dintr-o mamă purtătoare. Cântăreţul şi-a prezentat copilul presei şi fanilor, ţinându-l suspendat deasupra balconului unui hotel din Berlin, un gest şocant, care a generat un nou scandal. Dar problemele erau abia la început...

«Este o persoană distrusă de glorie»

NeverlandÎn 2003, interpretul a declarat, într-un documentar britanic, că îi place să doarmă, complet nevinovat, cu băieţi de vârste mici. El a fost chemat în instanţă din nou pentru abuz sexual, dar a fost achitat în luna iunie 2005. Procesul a adus în atenţia publică detalii despre Neverland şi amenajarea sa. Spre exemplu, s-a aflat că la reşedinţa lui Jackson se găsesc armuri medievale şi statui ale unor supereroi, iar în bibliotecă, Biblia, dar şi romane clasice din literatura franceză. “Michael Jackson este exemplul perfect al persoanei distruse de nivelul de glorie pe care l-a atins”, explica anul trecut Robert Thompson, profesor de media audiovizuală, la Universitatea din Syracuse, New York.

Acuzat de două ori de pedofilie

De-a lungul timpului, Michael Jackson a fost târât în nenumărate scandaluri, mai răsunătoare fiind cele legate de pedofilie, operaţiile estetice şi problemele financiare. În 1993, cântăreţul a fost pentru prima dată acuzat de abuz sexual asupra unui minor. Evan Chandler, în numele fiului său Jordan Chandler, l-a dat în judecată pe Jackson, pe motiv că s-ar fi sărutat, masturbat şi ar fi avut partide de sex oral cu băiatul său în vârstă de 13 ani.

Declaraţiile lui Jordan Chandler au conţinut şi o descriere amănunţită a organelor genitale ale vedetei pop. Mai mult, sora cântăreţului, La Toya Jackson, l-a acuzat pe fratele ei de pedofilie, declaraţie care a fost retrasă ulterior. Michael Jackson a resimţit foarte puternic şocul, a anulat turneul mondial “Dangerous” pe care abia îl începuse şi a devenit dependent de antidepresive. La revenirea în SUA, a acceptat un control amănunţit şi umilitor al organelor sale genitale pentru a înlătura suspiciunile privind gravele acuzaţii care i se aduceau.

După 25 de minute, medicii au declarat că, “deşi sunt multe similitudini, nu se poate vorbi de o suprapunere perfectă cu acuzaţiile înaintate de Chandler”. În ciuda faptului că Michael şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia şi că majoritatea sondajelor de opinie indicau că oamenii simpli erau convinşi de lipsa de vină a cântăreţului, Jackson a acceptat o înţelegere cu familia Chandler. Astfel, pe 1 octombrie 1994, cele două părţi au ajuns la un compromis pentru suma de 22 de milioane de dolari. În 2003, Michael Jackson a fost acuzat din nou de pedofilie de către Gavin Arivizo, în vârstă de 13 ani. Arivizo îl acuza pe cântăreţ şi că i-ar fi administrat droguri pentru a putea să profite de el.

8 comentarii:

Anonim spunea...

nici nu mai sti ce sa crezi.eu una sunt bulversata.dar tare as vrea sa stiu adevarul.imi vine greu sa cred toate aceste lucruri despte m jackson.nu sunt topita dupa el dar imi placea.dumnezeu sa il odihneasca.

Anonim spunea...

Adevarul este ca totul a fost o inscenare. Primul baiat care l-a acuzat de pedofilie in 1993 recunoaste acum dupa deces ca totul a fost doar o facatura. poftim linkul:

http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/

Anonim spunea...

poftim adevarul : http://www.europafm.ro/showbiz/vedete/jordan-chandler-nu-a-fost-molestat-de-michael-jackson~n30240/

Anonim spunea...

saf

Anonim spunea...

michael jackson este idolul meu din 2005.mie-mi place foarte mult de michael jackson.i love mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll


TULIPAN ALEXANDRU din medias

Anonim spunea...

ori ce fan vrea adresa mea de mess sa oo puna in masenger.

ALY_BOSSU201034

TULIAPAN ALEXANDRU din medias

Anonim spunea...

va uibesc pe toti si cititi piesa billie jean scrisa de mn:

BILLIE JEAN


She was more like beauty queen from a movie scene
I said don't mind, but what do you mean I am the one
Who will dance on the floor in the round
She said I am the one who will dance on the floor in the roundShe told me her name was Billie Jean, as she caused a scene
Then every head turned with eyes that dreamed of being the one
Who will dance on the floor in the round


People always told me be careful what you do
Don't go around breaking young girls' hearts
And mother always told me be careful who you love
Be careful what you do 'cause the lie becomes the truth

Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son


For forty days and forty nights
The law was on her side
But who can stand when she's in demand
Her schemes and plans
'Cause we danced on the floor in the round
So take my strong advice, just remember to always think twice
(Do think twice)She told my baby we'd danced 'till three
Then she looked at me
Then showed a photo of a baby cryin'
His eyes were like mine
Come on dance on the floor in the round, babyPeople always told me be careful what you do
Don't go around breaking young girls' hearts
She came and stood right by me
The smell of sweet perfume
This happened much too soon
She called me to her room
Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son
Billie Jean is not my lover
She's just a girl who claims that I am the one
But the kid is not my son
She says I am the one, but the kid is not my son
She says I am the one, she says he is my son
She says I am the one
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover
Billie Jean is not my lover

TULIPAN ALEXANDRU din medias

Anonim spunea...

i love you michael jacskon.cititi man in the mirror:

Man In The Mirror


I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .

As I, Turn Up The Collar On My
Favourite Winter Coat
This Wind Is Blowin' My Mind
I See The Kids In The Street,
With Not Enough To Eat
Who Am I, To Be Blind?
Pretending Not To See
Their Needs
A Summer's Disregard,
A Broken Bottle Top
And A One Man's Soul
They Follow Each Other On
The Wind Ya' Know
'Cause They Got Nowhere
To Go
That's Why I Want You To
Know

I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change)
(Na Na Na, Na Na Na, Na Na,
Na Nah)

I've Been A Victim Of A Selfish
Kind Of Love
It's Time That I Realize
That There Are Some With No
Home, Not A Nickel To Loan
Could It Be Really Me,
Pretending That They're Not
Alone?

A Willow Deeply Scarred,
Somebody's Broken Heart
And A Washed-Out Dream
(Washed-Out Dream)
They Follow The Pattern Of
The Wind, Ya' See
Cause They Got No Place
To Be
That's Why I'm Starting With
Me
(Starting With Me!)

I'm Starting With The Man In
The Mirror
(Ooh!)
I'm Asking Him To Change
His Ways
(Ooh!)
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself And
Then Make A Change)

I'm Starting With The Man In
The Mirror
(Ooh!)
I'm Asking Him To Change His
Ways
(Change His Ways-Ooh!)
And No Message Could've
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make That . . .
(Take A Look At Yourself And
Then Make That . . .)
Change!

I'm Starting With The Man In
The Mirror,
(Man In The Mirror-Oh
Yeah!)
I'm Asking Him To Change
His Ways
(Better Change!)
No Message Could Have
Been Any Clearer
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
(Take A Look At Yourself And
Then Make The Change)
(You Gotta Get It Right, While
You Got The Time)
('Cause When You Close Your
Heart)
You Can't Close Your . . .Your
Mind!
(Then You Close Your . . .
Mind!)
That Man, That Man, That
Man, That Man
With That Man In The Mirror
(Man In The Mirror, Oh Yeah!)
That Man, That Man, That Man
I'm Asking Him To Change
His Ways
(Better Change!)
You Know . . .That Man
No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself And
Then Make A Change)
Hoo! Hoo! Hoo! Hoo! Hoo!
Na Na Na, Na Na Na, Na Na,
Na Nah
(Oh Yeah!)
Gonna Feel Real Good Now!
Yeah Yeah! Yeah Yeah!
Yeah Yeah!
Na Na Na, Na Na Na, Na Na,
Na Nah
(Ooooh . . .)
Oh No, No No . . .
I'm Gonna Make A Change
It's Gonna Feel Real Good!
Come On!
(Change . . .)
Just Lift Yourself
You Know
You've Got To Stop It.
Yourself!
(Yeah!-Make That Change!)
I've Got To Make That Change,
Today!
Hoo!
(Man In The Mirror)
You Got To
You Got To Not Let Yourself . . .
Brother . . .
Hoo!
(Yeah!-Make That Change!)
You Know-I've Got To Get
That Man, That Man . . .
(Man In The Mirror)
You've Got To
You've Got To Move! Come
On! Come On!
You Got To . . .
Stand Up! Stand Up!
Stand Up!
(Yeah-Make That Change)
Stand Up And Lift
Yourself, Now!
(Man In The Mirror)
Hoo! Hoo! Hoo!
Aaow!
(Yeah-Make That Change)
Gonna Make That Change . . .
Come On!
(Man In The Mirror)
You Know It!
You Know It!
You Know It!
You Know . . .
(Change . . .)
Make That Change.

Trimiteți un comentariu