rss

marți, 30 iunie 2009

Nunta Tiganeasca De Un Milion De Dolari - Un Kitsch Tiganesc Cu Razbunari Si Cutite

Nunta de un milion de dolari, care a inceput duminică seara, la Costeşti-Argeş, a fost pe punctul de a se transforma intr-o baie de sange. Un individ necunoscut a incercat de două ori să sară gardul palatului regelui-socru Dan Stănescu, cu intenţia clară de a folosi cuţitul pe care îl agita în mâna dreaptă. Ținta: mirii Ancuţa Stănescu şi Mihai Biriţă, pe care cuţitarul i-a înjurat de mama focului, de după gard.

Bărbatul a agitat tot timpul un briceag în mâna dreaptă

Un eveniment cel puţin bizar a avut loc, duminică seară, la nunta prinţesei Ancuţa Stănescu cu Mihai Biriţă, la Palatul de Aramă de la Costeşti, judeţul Argeş.

Ancuţa Stănescu (16 ani) şi soţul său, Mihai Biriţă (19 ani), în casa mirelui, de la Târgu Jiu

În jurul orei 19.00, un tânăr având asupra sa un briceag, pe care îl ţinea în mâna dreaptă, a sărit peste gardul palatului, încercând să alerge spre mulţimea de nuntaşi din curte. Într-o secundă intrusul a fost luat pe sus de bodyguarzii de la Bidepa, care l-au scos din incintă. Nervos, agresorul i-a înjurat ca la uşa cortului pe toţi nuntaşii, mai ales pe miri, şi a început să lovească cu cuţitul în gard.

După nici o jumătate de oră a mai avut o tentativă nereuşită, bodyguarzii fiind şi de data aceasta pe fază. Însă responsabilii cu paza au observat şi cuţitul, pe care i l-au confiscat, motiv pentru agresor să izbucnească într-o criză de isterie.

Faza nu pare deloc întâmplătoare, dacă stăm să ne gândim că foştii socri ai mirelui au ameninţat că vor face tot ce le stă în putinţă pentru a împiedica nunta, pe motiv că fata lor a fost dezonorată de Biriţă, fiind “gonită” apoi pentru ca puştiul să se căsătorească cu Ancuţa Stănescu.

Libertatea a relatat în ediţia de duminică despre intenţia clanului Priboi din Târgu Jiu de a umbri evenimentul de la Costeşti.“ Fac moarte de om, bag furca-n ei”, ne declarase supărat înainte de nuntă Ion Priboi, bunicul fostei soţii a mirelui.

Iată zestrea miresei

Mobilă de dormitor

Părinţii miresei i-au pregătit acesteia ca zestre mobilă de dormitor comandată în Franţa, realizată în întregime din marmură

Electrocasnice

Mirii vor folosi o maşină de spălat, un frigider şi un aragaz nou-nouţe, făcute cadou de socrii mici

Săpun de rufe

Tinerii căsătoriţi vor avea cu ce să-şi spele rufele, pentru că au primit, ca dar de nuntă, şi două bucăţi mari de săpun de casă şi o găleată pentru apă. Mihai şi Ancuţa au primit, de asemenea, şi o bucată imensă de slănină

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu